Pukinkonttiin


Tänä vuonna meidän lahjatoiveet näyttää tältä. Pojat saivat toivoa muutamaa lahjaa, mulla on ollut kauan haaveissa kunnon kirjoituspöytä ja tuoli, sekä Rosalielle sitten vaatteita/lahjakortteja. Me miehen kanssa hankitaan lapsille ihan vaan pari lahjaa, ja Rosalielle ei vielä tänä vuonna mitään, koska hän ei ymmärrä viel joulusta mitään.

Edellisinä vuosina Limppu on hukkunut lahjapaketteihin, eikä hän edes hetken päästä muistanut saanneensa mitään, kun tyhjät pahvilaatikotkin olivat mielenkiinoisempia. Kauan vinguttu vahtitorinikin pölyyntyy vaan hyllyn päällä ja sillä leikittyjä kertoja on ehkä kymmenen. Joten tänä vuonna hankitaan tosiaan ihan vaan ehkä yhdet tai kahdet lelut ja muuta käytännöllistä kuten pussilakanat ja yöpuvut. Rosalielle toivon, jos joku hänelle jotakin haluaa hankkia, vaatteita tai lahjakortteja, koska niitä tullaan jokatapauksessa ostamaan. Ja itselleni toivon kirjoituspöytää, jonka mieheni minulle hankkii, ehkä joulun jälkeen, sillä ei ole niin kiire ja muilta toivon myös lahjakortteja, jos minulle jotakin haluaa hankkia.

Tänä vuonna mennään järki edellä, eikä vaan hamstrata tavaraa, koska joulu. Toivon, että tästä joulusta tulee ihanan rauhallinen ja stressitön, hyviä joulupiirettyjä, ulkoilua, hyvää säätä, jouluruokaa ja rakkaimpien kanssa yhdessäoloa. ok, now I'm officially old!
2 kommenttia on "Pukinkonttiin"
  1. Täällä ihan samoja suunnitelmia. Lahjoissa ajateltiin panostaa laatuun, ei määrään. Täällä on myös tavoitteena rento ja stressitön joulu. Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature