Pukin apuri

Nyt on lasten lahjat hommattu! En tajua miksen ota joka vuosi opikseni ja osta lahjoja reilusti etukäteen, eikä näin, viikkoa ennen aattoa, niin, että melkein kaikki lelut on jo loppu ja kaupat on tupaten täynnä ihmisiä, eikä missään mahdu kulkemaan. Vielä olisi pari juttua hommattavana, mutta jätän ne ensi viikkoon... Uskaltaakohan lähteä aatonaattona kaupoille? On se varmaan vähän pakko jos jotain jouluruokaakin haluaa syödä.
 Meillä mennään jouluruuan suhteen rennosti ja ostetaan kaupasta valmiit ruuat, koska kukaan ei ole oikein laatikoiden ystävä, ostetaan vaan peruna ja porkkanalaatikkoa, ja kalkkuna -sekä kinkkurullat, ei kiinnostaa ollenkaan vahtia kinkun paistumista uunin ääressä ja meidän tuurilla sekin menisi pilalle ja oltaisiin joulu ilman ruokaa.

Nyt on yksi pieni stressikivi vierähtänyt harteilta, kun pojille on mieluisat lahjat odottamassa aattoa. Vielä punnitsen, että pitäisitkö Rosalielle kuitenkin hankkia edes yksi paketti, koska saivathan pojatkin ensimmäisinä jouluinaan lahjoja. Jos hankkisin hänelle ensimmäisen barbin! Tai jonkun vauvanuken.... Ootteko te hankkineen vauvoille ensimmäisenä jouluna lahjat?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature