Piparipaja

Kello lähenee kymmentä ja pienin murupulla edelleen sitkeästi jumppaa kainalossa. Tiedossa on siis huomisesta lähtien rytmien muuttaminen/tasaaminen nuorimmaiselle.

Tänään leivottiin taas pipareita. Tai minä ja Limppu leivottiin, Rafaelin kans otettiin kisaa kumpi kerkee eka; Rafael syödä taikinan, vai minä kaulia ja viedä valmiit piparit pellille odottamaan uuniin pääsyä. Loppu hyvin kaikki hyvin, saatiin paljon pipareita valmiiksi ja koristeltuakin.Tää viikko me ollaan lasten kanssa ihan vaan kotosalla, koska lapset on kipeenä, jokainen vuorollaan kuumeessa. Toivon niin, että lapset kerkee parantua viikonloppuun menneessä, koska meillä olisi lasten kanssa pikkujoulut, eikä haluttais mistään hinnasta missata niitä.

Lauantaina lähden mun äitin kanssa itikseen joululahjaostoksille, enkä malttais odottaa, kun pitkästä aikaa pääsee ihan rauhassa kiertelemään kauppoja ja ihastelemaan kaikkea ja saada ehkä vähän joulufiilistä siinä samalla. En voi jotenkin käsittää, että joulu on jo ENSI VIIKOLLA! Ei tunnu yhtään siltä, ja toivon, että saataisiin sitä tunnelmaa jota joulunodotus tuo. Nyt se lähinnä tuntuu yhdeltä päivältä jolloin lapset saa kasan rojua, joilla he pahimmassa tapauksessa eivät leiki edes. Where is the christmas spirit? Mistä te saatte joulufiilistä?
4 kommenttia on "Piparipaja"
 1. Moi, oon lukenu sun blogii jo toosi pitkää ja sanon et tykkään täst tosi paljo, kuvista ja sun teksteistä!:D

  Voisitko joskus tehä postauksen sun ja miehes tatuoinneista? Tai ei nyt silleen yksi kerrallaan tarvii kun niitä vissiin aika paljon mut et onko esim. teitä vastaan ollu ennakkoluuloja vanhempina kun teillä on tatuointeja yms? :)
  Hyvää joulunodotusta koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ihana kuulla! :)
   Kiitos postausehdotuksesta,enköhän mä jonkinlaista aiheeseen liittyvää voi kirjoitellakin :)

   Poista
 2. Joulufiilistä tuo kodin koristelu - jouluvalot, kyntteliköt ikkunalla, joulukalenterit, jouluverhot, jouluinen pöytäliina. Joululahjojen pohtimisessa ja niiden paketoinnissa on myös oma tunnelmansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi on kyllä kaikki nikn ihania tunnelman luojia :) pitääkin tässä tulevalla viikolla ihan ajan kanssa tehdä joulusiivousta niin ehkä se joulufiilis saapuis tänne meillekin :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature