Muksulle Muksua

Taannoisesta pressipäivästä saatiin Rebublic Showroomilta pari pakettia muksun uutuustuotteita kotiin testattavksi.

En ollut aiemmin oikeastaan miettinyt minkä merkkisiä soseita ostan, ostin vain sitä mikä kuulosti kivalta ja hyväksi havaittuja lemppareita, jotka uppoo meidän neidille joka kerta. Kun Rosalielle tuli kiinteiden aloitus ajankohtaiseksi, meidän facebookin toukokuisten ryhmässä joku laittoi kuvan Piltin hedelmäsoeesn ainesluottelossa, jossa oli merkitty että tuotteeseen on lisätty sokeria. Kyllä myönnän olleeni tyhmä, enkä ollut itse tutustunut sisällysluetteloon sen paremmin, mutta oletin, että eihän nyt 4kk+ ikäiset vauvat voi mitenkään tarvita sokeria soseisiin. Mutta väärässä olin, ja sen jälkeen olen katsonut tarkkaan kaikkien soseiden ainesluettelon.  (Ja toistaiseksi olen liian laiska tekemään niitä itse)

Tämän takia mulle oli todella positiivinen ylläri, että osassa Muksun uusissa hedelmäsoseissa, käytetään pelkästään 100% sitä itse hedelmää, ei mitään muuta lisättynä. Ja lihasoseissakin on ravintosuositusten mukaisesti enemmän ja monipuolisemmin kasviksia, mikä on mun mielestä tosi hyvä, koska lapsi tottuu paremmin eri kasvisten makuihin, kuten parsakaaliin, porkkanaan tai tomaattiin. Meillä ainakin Rosalie on ihan hulluna näihin, ja aion jatkossakin ostaa meille useammin Muksua.

Ja tää ei oo siis mitenkään maksettu mainos, ajattelin vaan tulla vinkkaamaan teille, jos ootte jo tutustuneet Muksun uusiin soseisiin? Reseptien lisäksi muutoksen on saanut sosepurkkien koko ulkoasu, joka on niin paljon freessimpi kuin edeltäjänsä, vai mitä ootte mieltä?


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature