Kolme yötä jouluun


 Apua, ollaanko jo tosiaan näin lähellä jouluaattoa? Miten tää joulukuu menikin ohitse ihan vilisten? Vai oonko ainoa joka ei oikein pysynyt tässä ajan kulussa mukana?

Ennen joulua meillä olisi vielä aika paljonkin tehtävää, kuten;
-Joulusiivous. Meidän koti pääsee niin järkyttävään kuntoon ihan pienessä ajassa ja sen siivoomiseen meneekin yleensä koko päivä. Meillä on vielä pyykkivuorta sen verran jäljellä, että kolme täysinäistä koneellista on ainakin pestävä, pyykkien viikkauksesta puhumattakaan. Vaikka joulu tuleekin ilman siivousta, niin haluaisin edes yhden illan, tai päivän olla miettimättä ja murehtimatta sotkua kotona. Mulla olisi huomenna oikein hyvin aikaa siivota, kun pojat on hoidossa, ja sen teenkin.

-Jouluruokien osto. Kuten aiemmassa postauksessa kerroin, me ostetaan valmiit laatikot ja kinkut&kalkkunat, joten niiden tekemisestä ei tarvitse stressata. Saa nähdä kuinka paljon on kaupoissa ruokaa jäljellä perjantaina. Ajateltiin lähteä aamupäivästä kaupoille, niin ehkä vältytään pahimmalta ruuhkalta, ainakin olettaisin että ihmiset on töissä.

-Viimeiset joululahjat. Nää on sellaiset, jotka jätin ihan tarkoituksella viime tinkaan, koska uskon, että näitä löytyy vielä kaupoista. Poikien lahjat hankin onneksi jo viime viikonloppuna ja ne on hoidettu alta pois.

-Rentoutua! Vaikka tuo lista ei näytä isolta, niin siivoomisessa on jo niin iso homma, että tää lista tuntuu pitkältä. Ja ne ruuat stressaa mua tasan siihen saakka, että ne on meidän jääkaapissa, eikä tarvi enää mennä pyörimään ihmisten sekaan. Jotenkin tuntuu, että joulun aikaan kaikki ihmiset sekoaa, ja varsinkin kaupoilla on niin kireitä ihmisiä, että ihan naurattaa :D


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature