Itsenäisyyspäivä '16

Eilen me vietettiin itsenäisyyspäivää ihan rennoissa tunnelmissa. Päikkäreiden jälkeen reippailtiin koko perheen voimin vanhan kaupungin kautta, katselemaan junia vanhalle juna-asemalle. Harmitti kun matkustusvaunut oltiin viety muualle, mutta tavaravaunuissakin riitti ihmettelemistä pojille. Meitä siunattiin aivan ihanalla säällä, aurinko paistoi ja 10 astetta pakkasta. Lapsilla tosin kerkesi väsy iskemään matkalla takaisin, mutta oli kyllä ihanan piristävä ulkoilu.

Loppupäivä -ja ilta oltiinkin vaan ihan kotosalla, katseltiin telkkaria ja leikittiin yhdessä. Pojat otti voimistelurenkaat esiin ja harjoittelivat uusia temppuja.


Toivottavasti teillä oli mukava Itsenäisyyspäivä :)
4 kommenttia on "Itsenäisyyspäivä '16"
 1. Olisi mukava saada joskus postaus teidän koirista. Miten sujuu arki kolmen lapsen ja koirien kanssa? Miten koiran ovat suhtautuneet lapsiin yms :)

  VastaaPoista
 2. Te aina niin aktiivisesti ulkoilette :D Me ollaan vähän laiskempia. :DD mut johtuu varmaan tosiaan tästä koirattomuudesta myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyl se kynnys ois vähä suurempi jos ei ois koiria :D ja rehellisesti kyl meidänkin pitäis ulkoilla vielä ahkerammin mut jotenki se pukemisrumba ei aina houkuttele :D

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature