Warm'n Cozy

Nyt se talvi tulla tupsahti ainakin tänne meille Etelä-Suomeen! Lunta on satanut melkein tauotta kohta viikon ja ilmatieteenlaitoksen mukaan Porvoossa onkin eniten lunta tällä hetkellä. Onneksi meillä on vaunuina Emmaljunga Classic Sportit kunnon ilmakumirenkailla, joten toi lumi ei edes häiritse, ja Rafael pääsee nyt matkustamaan pulkan kyydissä. Harmittaa vaan, jos jalkakäytävät on hiekoitettu, niin sitten pulkalla on vähän huono kulkea. Tätä varten meille onkin tulossa sisaristuin rattaisiin, koska meidän seisomalaudasta ei ollut mitään apua heti, kun maa muuttui valkoiseksi.

Viikonloppuna sain Bloggers inspiration daysta, Vilan&Vero Modan stailaushaasteeseen osallistuttuani aivan supermuhkean ja lämpöisen huvin! Tämä jos joku tuo sellaista tiettyä joulufiilistä! Tiedättehän, kuuma glögi, joulutortut, joululaulut, villasukat, kynttilät, lumi, joululeffat, pimeät illat, kaikki ne miksi mä rakastan tätä vuodenaikaa. En tiedä onko kellään muulla tätä fiilistä, mutta aina, kun alkaa satamaan lunta, tuntuu, että kaikki ympärillä oleva hälinä ja ääni hiljenee. Tulee aivan täysin hiljaista, ja se on niin rauhoittavaa.

Kerettiin jo eilen käydä avaamassa pulkkamäkikausi, kun päiväkodin jälkeen lähdettiin lasten kanssa laskemaan pulkilla ja stigalla meidän takapihalla olevaan mäkeen. Vähän ruoho vielä silloin pilkotti esiin, mutta tänään ei ole siitä enää pelkoa. Kuvailinkin eilen snäppiin, kun laskettiin Rafaelin kanssa ja toinen oli niin iloinen että nauroi vaan!

Tänään mennään pulkkailujen jälkeen mun äidin luokse synttärikahveille. Hän ei kuulemma muista kovinkaan montaa synttäripäivää, että olis ollut näin paljon lunta! Vähän sama, kun syyskuussa kun mulla oli synttärit niin en muista milloin olisi viimeksi ollu niin lämmin että vielä sillä viikolla pystyi kävellä kesävaatteissa.Tälle viikolle mulla on vielä muutama postaus, joten pysykää kuulolla! Ja ihanaa alkanutta viikkoa, nauttikaa tosta säästä <3
2 kommenttia on "Warm'n Cozy"
  1. Toi lumen määrä on kyllä hämmästyttävä! Tee porvoolainen :D Ihan super outoo kun tähän aikaan on jo näin paljon lunta!

    lifewith-milla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tää lumi on niin ihanaa! Vaikka aurasinkin pihaa äsken tunnin :D mä otin kans huivin tänään käyttöön, oli ihan super iso!

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature