BID & IBA 2016

Viikonloppuna oli taas aika kokoontua tutulla mammabloggaajaporukalla viettämään ihanaa blogipäivää Indidaysin&Blogiringin Bloggers inspiration dayssa ja ilta jatkui blogigaalalla, jossa palkittiin parhaat blogit.

Oli ihanaa nähdä kaikkia tuttuja pitkästä aikaa. Osallistuttiin mm. stailaushaasteeseen, maisteltiin Fresitan uutta juomaa, kuunneltiin bloggaajien puheita päälavalla ja saatiin kotiinviemisiksi ihania juttuja mm. Hugo Bossin hajuveden, Vero Modan superpehmeän kaulahuivin ja ehkä parhain juttu musta oli photobooth, jossa sai rekvisiitan kanssa ottaa kaverin kanssa kuvan.

Päivätapahtumasta kiiruhdettiin Sofian ja Klaran kanssa keskustaan noukkimaan Janina, joka tuli mun aveciks illan juhlaan. Käytiin nopsaa hakemassa Burger Kingistä ruokaa, ja suunnattiin hotellille syömään ja valmistautumaan.
 Kahdeksan aikoihin lähdettiin takaisin Konepajan Brunolle ja ilta vierähtikin tosi nopeesti. Nähtiin lisää tuttuja ja oli kyllä niin piristävää pitkästä aikaa! Lähdettiin Janinan kanssa heti tapahtuman loputtua takaisin hotellille, ja ihan hyvä niin koska seuraavana päivänä oli silti vaikeeta päästä ylös sängystä, mutta ehkä illan juomilla oli vähän osuutta asiaan....

Kiitos kaikille ihanasta päivästä ja illasta! <3 kuva Ville Malja
 kuva Emmi Tähkäpää

4 kommenttia on "BID & IBA 2016"
 1. Toi koppikuva teistä oli ihana :) Katselin sitä jo sieltä galleriasta!

  VastaaPoista
 2. Hey just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the images aren't loading properly.
  I'm not sure why but I think its a linking issue. I've tried
  it in two different browsers and both show the same outcome.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your comment. In my mobileversion The pictures downloads just fine, but i have to check with my computer as well.

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature