Takaisin täällä mistä kaikki alkoi

Moikka.

En tiedä miten tätä mun edestakas seilaamista voi kuvailla millään, tuuliviiri? Syytän raskaita vauvavuosia ja identiteettikriisejä. Eli siis, jatkan bloggaamista nyt tässä vanhassa tutussa osoitteessa. Pieni catch uppi ois varmaan paikallaan.


Meitähän on nyt siis viisi meidän perheessä. Liam on jo neljä ja puoli, Rafael puolitoista ja meidän pienin Rosalie on jo viisi kuukautta. Arki kolmen lapsen kanssa on kyllä tosiaan rikasta sanoisinko. Usein on kädet täynnä hommia, jokainen tarvii just samalla sekunnilla kaikkea, ja kiukuttelevat samaan aikaan. Mutta on tää nyt vaan ihan parasta. Lapset rakastaa toisiaan ja heille on kehittynyt jo niin ainutlaatuinen suhte toistensa kanssa. Me ollaan tiimi ja iltaisin kun käyn nukkumaan, mietin vaan että kuinka mä voinkaan olla näin onnekas. Rakastan mun murupalloja niin paljon! Kaikilla on oma erityinen paikkansa tässä perheessä ja jotenkin hassua kattoa vanhoja kuvia tai lukea täältä blogista vanhoja tekstejä ajalta kun meillä oli vaan Limppu. Ja sitä arkeahan meillä oli kolme vuotta, ennen kuin Rafael syntyi ja nyt kaksi viimeistä vuotta on jotenkin mennyt niin nopeasti ja paljon on kerennyt tapahtumaan.Lasten pikkuvauva-ajat on olleet tottakai niitä rankimpia, mutta nyt alkaa olla jo aika selvät sävelet rytmien ja muiden juttujen kanssa. Pojat on hoidossa kolme-neljä kertaa viikossa viitisen tuntia, ja meidän pieni Rafaelkin tosiaan aloitti nyt syksyllä päiväkodin. Poikien päivähoito on kyllä ollut tän perheen pelastus ja onneks pojat viihtyy päiväkodissa todella hyvin.

Tulevaisuuden suunnitelmat on mulla itselläni vielä tällä hetkellä aika auki. En tiedä palaanko koulun penkille kun mun äitiysloma loppuu vai mitä. Oon alkanut käymään tallilla useammin, käyn siellä siivoilemassa kerran viikkoon ja pari kertaa ratsastamassa. Mulla on kisat tossa päälle viikon päästä ja nää on ekat kisat sitten kahteentoistavuoteen, ja mua jännittää aivan sairaasti ja varmaan nolaan itteni.

Kuvaaminen on ollut vähän vähemmällä nyt vuoden ajan, mutta kyllä tää tästä. Kertokaan jos siellä on vielä vanhoja seuraajia? Löysittekö perille tänne? Jos löysitte niin Moikka mitä teille kuuluu?


8 kommenttia on "Takaisin täällä mistä kaikki alkoi"
 1. Mä löysin! Kiva kuulla :) Ja ai että mä pakahdun tosta vikasta kuvasta. Niin täydellinen <3

  VastaaPoista
 2. jee!! :) voi kiitos <3 mäki tykkään siitä ihan sikana! :)

  VastaaPoista
 3. Voisitko kirjoitella postausta, miten paljon erinlaista se on kolmen lapsen kanssa, kuin kahden? Ja miltä ikäerot tuntuvat, varsinkin Rafaelin ja Rosalien, kun ovat niin lähekkäin syntyneet :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun voi taas lukea teidän perheen elämää. :) Löysin siis tänne. Terkuin tätisi Savosta :)

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature