SYYSLOMA


Meillä oli tällä viikolla syysloma. Tai periaatteessa vain kaksi päivää, torstai ja perjantai. Alkuviikosta Limppu tuli reissusta, jolla oli mummin ja tätinsä kanssa. Tämä oli eka kerta, kun joku lapsista oli matkalla ilman mua ja kyllä napanuora paukkui pahasti. Kotiuduttuaan Limppu kertoi, että oli ollut todella ikävä ja loppuviikko onkin mennyt vähän itkuisammin mitä yleensä. Tällä viikolla kävin myös Rosalien kanssa kiertelemässä lastentarvikekirppis Natiaisessa ja löysin kahdet housut, kaksi neuletta ja yöpuvun seitsemällä eurolla! Keskiviikkona meillä oli Rafaelin eka vasu, ja voi että miten voikaan olla toisesta ylpeä. Hänellä on alkanut päiväkotiura niin hienosti ja selvästi tykkää kovasti olla ja tehdä ryhmän kanssa juttuja.

Torstaina käytiin koko jengi Rafaelin 1,5v neuvolassa. Hän on kasvanut kokoajan tosi hyvin ja kehittyy ihan ikätasoisensa mukaan. Saatiin taas uusi lähete sairaalaan tutkimuksiin, maha ja allergiaongelmien vuoksi. Käytiin kesällä yksityisellä prick testeissä ja nyt toivottavasti päästäis sairaalalle vähän laajempiin tutkimuksiin, eli sormet ristissä, ettei meidän lähetettä lähetetä taas takaisin.

Löysin myös viikolla Lidlissä kierrellessäni superkivat nilkkurit! Parin viikon päästä on taas Indiedaysin bloggers day ja blogigaala, johon oon alkanut jo vähän hahmotella asuja. Yleensä tällaisiin hienompii tapahtumiin laitan väkisin korkkarit tai korolliset nilkkurit, ja loppujen lopeuksi körsin koko illan, joten nyt päätin luovuttaa ihan suosiolla, mä en vaan opi kävelemään niillä ja ne on usein todella epämukavat jalassa. Mulla on nyt kahdet kenkävaihtoehdot, ja se kumpiin päädyn riippuu vähän siitä mitä muuta löydän päälleni. Mulla alkaa pieni kriisi muodostua!

Hei laittakaa kommenttia jos ootte myös tulossa BID&IBA:aan tai jompaan kumpaan!
2 kommenttia on "SYYSLOMA"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature