PUOLIVUOTIAS


Meidän pieni Rosalie täytti eilen puoli vuotta! Lapset kasvaa niin tajuttoman nopeasti, että kokoajan hämmennyn mihin tää aika menee.

Käytiin aiemmin viikolla Rosalien kanssa neuvolassa, ja hän kasvaa oikein mallikkaasti. Hän on ottanut jo ensimmäiset konttausaskeleet, vaikka meneekin eteenpäin vielä lähinnä ryömimällä, tai puoliksi konttaamalla ja syöksymällä. Hän syö hienosti soseita, lihasoseet on lemppareita ja puurolle vielä yökitään. Hän leikkii jo isoveljiensä kanssa, tai ainkin yrittää kovasti osallistua leikkeihin. Rosalie on harvoin huonolla tuulella ja onkin meidän pieni päivänpaiste, kun jaksaa hymyillä ja nauraa aina. Hän nukkuu hyvin, herää maksimissaan kaksi kertaa syömään, mutta uskon että nekin jää pois kunhan päästään kunnon rytmiin kiinteiden ruokien kanssa.

Tämä puoli vuotta on mennyt todella nopeasti. Vaikka ajattelin koko raskausajan, että arki kolmen lapsen kanssa olisi todella haastavaa ja mietin välillä, että tulenkohan pärjäämään, niin voin sanoa, että meillä on mennyt hienosti. Rosalie on aika helppo tapaus ja hyvinkin sopeutuvainen. Hän on kasvanut ihanaksi pieneksi persoonaksi, Rafaelin kaveriksi, Liamin hoidokiksi, ja meidän pieneksi rakkaksi tytöksi.

Onnea rakas pieni puolivuotias Rosalie <3


4 kommenttia on "PUOLIVUOTIAS"
 1. Rosalie on aivan sinun näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on? :D Ollaan mietitty että hän on vähän sellainen sekotus kumpaakin :D

   Poista
 2. Aika on kyllä mennyt mahdottoman nopeesti! Ihana tyttö <3

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature