NELJÄ -JA VIISIKUINEN

Blogihiljaisuuden vuoksi mulla jäi välistä kokonaan katsaus meidän neljäkuiseen Rosalieen, mutta otetaan se nyt samassa tämän viiden kuukauden kanssa.

Rosalie on kasvanut ihan hurjaa vauhtia! Hän osaa siis jo kääntyä, viedä tavaroita suuhun, tarttua tavaroihin, ottaa varpaistaan kiinni, syö/maistelee soseita ja vellejä (tässä asiassa äiti on ollut vähän laiska), nousee käsien ja kyynerpäiden varaan, laittaa jalat konttausasentoon ja heijaa itseään edestakaisin. Hän nukkuu yönsä nykyään todella hyvin, herää n. 1-2 kertaa.

Rosalie rakastaa katsella kun isoveljet puuhailee kaikenlaista, ja pääseekin nykyään lattialla ollessaan vähän mukaan leikkeihin. Rosaliella on kova tarve päästä eteenpäin ja välillä täytyy ihan hermostua kun vauhti on vielä niin hidasta.

Viime kuussa neuvolassa tyttö kasvaa ihan käyrillään ja kehittyy iän mukaisesti. Nyt meillä skippaantu tää viiden kuukauden neuvola, koska ollaan koko perhe enterorokossa. Saa nähä saadaanko erikseen vielä aikaa Rosalielle tälle viiden kuukauden iälle vai meneekö se samaan puolivuotis neuvolan kanssa. Rosalie on onneks jo paljon parempi, hänellä ei ole enää kuumetta, mutta on vähän räkänen vielä ja rakkulat on jäljellä.

Hän on ihan superiloinen ja perustyytyväinen neiti. Tykkää hassutella ja aina aamullakin herätessään vastassa on maailman aurinkoisin hymy. Kyllä mulle on vaan siunaantunut maailman ihanin tytär  <3


Onko siellä ruudun toisella puolella muita viisikuisia?
1 kommentti on "NELJÄ -JA VIISIKUINEN"
  1. onpas Rosalie muuttunu naamasta paljon kuukaudessa! 4kk kuvassa hän näyttää paljon enemmän Rafaelilta :D ihana tyttö :)

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature