KAKSIKUINEN

 Tänään meidän pienin täytti kaksi kuukautta. Aika on mennyt taas ihan siivillä, jos mahdollista, niin tämän kolmannen vauva-aika on mennyt kaikista nopeiten. Ehkä se johtuu arjen hektisyydestä. Millainen pieni neiti meillä sitten asustaa?

Hän on tottakai aivan ihana pieni persoona. Nukkuu hyvin, heräilee öisin noin kaksi kertaa syömään, joskus useammin, mutta useampi yö on nyt mennyt noilla kahdella syötöllä. Hän seurustelee jo paljon päivisin, hymyilee maailman kauneimmin, jokeltelee niin suloisesti ja omaa vaan aivan ihanan luonteen. Hän väsyessään yleensä tappelee unta vastaan ja kaipaa silloin eniten läheisyyttä, ja rauhoittuukin uneen melko nopeasti. Hän pitää kylvyistä ja suihkusta, automatkustelukaan ei tuota ongelmia ja nukkuu rattaissa tyytyväisenä kun ulkoillaan.

Toisinaan illat menee väsykiukkuillessa, mutta nyt ne on alkaneet olla vähenemään päin. Masu vaivaa vielä toisiaan, ja tehdäänkin paljon ''pupijumppaa'' ja painelen nilkoista akupunktiopistettä, joka auttaa suolistoa toimimaan helpommin ja se onkin poikkeuksetta toiminut aina.

Minkälaisia kaksikuisia siellä ruudun toisella puolella on?Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature