Extempore laivareissu

Maanantaina mun äidin oli tarkoitus lähteä ystävänsä kanssa reissuun laivalla Helsingistä Tukholmaan. Kaveri joutui kuitenkin viime tippaan perumaan matkan ja päätettiin sitten äitin kanssa, että jos saadaan kaikki järjestymään, niin lähdetään Rosalien kanssa mukaan matkaan. Rosaliellahan ei ole vielä passia, saati kelakerttia, ja matkustaessa täytyy pystyä todistamaan henkilöllisyys jotenkin, mieluiten kuvallinen kelakortti tai henkkarit. Otin kuitenkin syntymä ja -kastetodistuksen sekä oman passini mukaan ja päästiin matkaan.

Meillä oli aivan ihana rentouttava matka. Rosalie oli oikein rauhallinen matkakumppani, nukkui ja söi suurimmksi osaksi vaan. Tukholmassa kun oltiin, saatiin ihan rauhassa äitin kanssa kierrellä ja katsella kaikkea ja Rosalie otti rennosti matkarattaissa.
Ei shoppailtu mitään kummempaa, pojille tuliaiset ja itselleni löysin paidan ja ihanat liehuvat housut H&Mältä.

Pojat oli pärjänny kotona hyvin papan kanssa, vaikka kaikilla olikin kova ikävä, enkä oo ikinä aiemmin ollut kahta kokonaista päivää erossa pojista, ja se vähän jännitti, mutta meni onneks hyvin ja tää on hyvää harjotusta siihen, kun parin vuoden päästä lähdetään miehen kanssa vihdoin meidän häämatkalle. Lapset on toki kaikki silloin paljon isompia, mutta veikkaan, että tulee silti tekee vaikeeta ainakin meille vanhemmille olla erossa lapsista :D


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature