Rv 30+0


Tänään pyörähti 31 raskausviikko käyntiin! Toisaalta ihan hullua mihin tää aika menee, mutta kyllä mä jo malttamattomana odotan, että aika menis nopeemmin eteenpäin. Jos kevät alkais nyt kunnolla, niin olisi ehkä helpompi olla raskaana, koska toi liukastelu ja isojen toppavaatteiden päälle laittaminen ei enää tunnu kovin mukavalta.

Tajusin tässä samalla, että oon kirjotellu raskauskuulumisia viimeks rv26+jotain, joten nyt onkin jo korkea aika. Mitään maatamullistavaa ei oo tapahtunut. Supistelut on helpottuneet siitä miten niitä tuli tossa muutama viikko takaperin ja muutenki nyt on ollut paljon kivuttomampaa, kunhan otan rauhallisesti, mutta kaikki pienetkin kävelylenkit saa mut taas loppupäiväksi sohvanpohjalle. Maha on kasvanut jo sen verran, että henkeä on vaikea saada tietyissä asennoissa ja alkaa helposti hengästyttää ja pyörryttämään. Verensokerit on pysyneet rajojen sisällä, mutta oon ollut aika laiska mittamaan noita koko päivän arvoja, mutta tsemppaan sen kanssa, että sais kokonaiskuvaa, eikä vaan aamuarvoja. Vauva liikkuu hurjana yleensä aina kun pääsen lepäämään ja kaikki muljahtelut ja potkimiset näkyy mahan läpi ja koko maha heiluu. Limppu tykkääkin katsoa mun mahaa ja antaa pusuja masulle, mitä hän ei tehny ollenkaa kun odotin Rafaelia. Ehkä se on nyt konkreettisempaa sille, tälleen Rafaelin jälkeen.

Tänään tilasin meille tuplat, ne esittelen kunhan saapuvat ja tietysti käyttökokemuksista sitten omaa postausta. Huomenna meillä olis tarkoitus mennä IKEAan hakemaan pinnasänky ja patjat. Tää uus sänky tulee Rafaelille, koska siitä saa laidan kokonaan pois ja Rafael saa sitten jossain vaiheessa alkaa opettelemaan nukkumista ''isojen poikien sängyssä'' ja meidän vanha pinnis menee vauvalle, mutta ostetaan molempiin pinniksiin uudet patjat. Vaatteet oon yhtä bodya lukuunottamatta pessyt ja laittanut kaappiin. Rafaelin vauva-ajalta jäi onneks tosi paljon ihania vaatteita mitä voi nyt uudelleenkäyttää vauvalle. Ja kirppareilta oon tehnyt hyviä löytöjä.

Meillä on ensi viikolla neuvola koko konkkaronkalla; mulla äitiysneuvola, Limpulla 4v ja Rafaelilla 1v -neuvola. Siinä taitaa vierähtää hyvä tovi, koska molemmille pojillekin omat juttunsa ja paljon asiaa ja kysyttävää heidän terveydestä/kehityksestä. Jännittää nähä kuinka paljon pojat on kasvaneet!


2 kommenttia on "Rv 30+0"
  1. Oi että! Ikävä itellä noita aikoja! Jäin lukijaksi

    http://elamaapahkinankuoressaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature