Poikien synttärit

Viikonloppuna juhlittiin Liamin 4v ja Rafaelin 1v -synttäreitä. Liam täytti virallisesti jo 28.2 ja Rafael täyttää 10.3 vuoden. Mentiin yhteissynttäreillä, koska poikien synttärit on niin lähekkäin toisiaan, ja tullaan viettämään luultavasti näin myös jatkossa, ainakin siihen asti kunnes pojat tahtoo kutsua paljon kavereita, silloin taitaa olla viisainta pitää erikseen, että mahdutaan kaikki meidän kotiin, mutta se on sen ajan murhe sitten.

Synttärit olivat Ryhmä Hau -teemalla, koska se on meidän 4veen kovin lemppari tällä hetkellä. Kakut tein itse ja sain apuja mun äidiltä ja hänen ystävältä. Tulin siihen tulokseen, että tästä lähtien joko tilaan kakut tai sitten teen täytekakun ihan ilman mitään koristeitä, sen verran stressaavaa ja aikaavievää puuhaa tuo on. Kakut onnistu mun mielestä ihan ok, ottaen huomioon, etten tee kakkuja muulloin kun näin kerran vuodessa poikien synttäreille.

Vieraiksi saapui kaikista tärkeimmät ja synttärisankarit olivat onnellisia. Limppu tykkäs kovasti lahjoistaan ja Rafael kaikista herkuista. Siinä missä Limppu söi kaksi lusikallista kakkua, Rafael vetäs kolme lautasellista kaikkea namia. Myöhemmin toki Limpullekin maistui sipsit, kunhan leikeiltään kerkesi. Oon huomannut, että tää lapsille herkkuja synttäreillä jakaa porukkaa aika jyrkästi, mutta meillä ollaan annettu lapsille aina kaikkia synttäriherkkuja ja tullaan antamaan jatkossakin, mutta jokainen tekee tavallaan, eikä kannata jäädä turhaan miettimään muiden toimintatapoja, kunhan on tyytyväinen omiinsa.

Täytyy kyllä sanoa, että onneks synttärit on vaan kerran vuodessa, on niissä sen verran järkättävää. Me ollaan oltu ihan poikki koko sunnuntai päiväkin. Voi myös olla, että tällä raskaudella on osuutta mun jaksamiseen, mutta nyt on kiva palata taas arkeen ja stressikin katosi synttäreiden myötä. Oli ihanat juhlat ja ihanat pojat niin onnellisina ja ihanat vieraat ketkä pääsi paikalle, kiitos.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature