Pääsiäinen

 PITKÄPERJANTAI

Perjantai alkoi meillä ihan rauhalliseen omaan tapaansa. Lounaaksi tehtiin tortilloja, koska ei keksitty muutakaan ruokaa ja tortillat maistuu aina. Pojille oli tortillaläpysköjen tilalla täysjyväspaghettia. Päiväunien jälkeen lähdettiin mun mummolle kyläilemään koko porukalla. Rafael oli vielä vähän kipeenä, niin ei viittitty kauaa olla. Mummolan jälkeen Rafaelin kummi Janina tuli leikkaamaan Limpun ylikasvaneet hiukset takaisin kivaan malliin. Eli hyvin rento pitkäperjantai perheen kesken.


LANKALAUANTAI
Lauantaina meillä oli tiedossa lasten pääsiäisjuhlat tutulla mammaporukalla. Ihan kaikki ei päässeet, mutta mukana oli Sofia, Julia, Essi, Jenina ja Demi lapsineen, sekä ihanat Veera ja Jemmi. Mentiin tälläkin kertaa nyyttärimeiningillä ja tarjolla oli toinen toistaan suussa sulavampia herkkuja ja viihdyttiin pitkä tovi siinä ruokien äärellä juoruillen, kun lapset viihdyttivät toisiaan, leikkien Hugon leluilla. Musta on ihanaa, että nääkin lapset on tunteneet ihan pienestä pitäen, Limppukin oli vasta 1v8kk kun lapset ekan kerran tapas. Ja ihana seurata miten hyvin kaikki tulee toimeen keskenään ja osaavat keskittyä jo ihan kunnolla leikkeihin. Ohjelmassa oli syömisten ja leikkimisen lisäksi lapsille munajahti. Sofia oli piilottanut pitkin kämppää suklaamunia ja sitten lapset sai etsiä ne ja lopuksi kaikki munat jaettiin. Voi että miten pienet oli innoissaan! Limpun ilmeestä näki, että oli hirvittävän jännää, että ihan pääsiäispupu oli käynyt piilottamassa munia.

Kotona oltiin vasta kahdeksan jälkeen, ja Limppu pääs suoraan sänkyyn. Rafael jäi tällä kertaa kotiin, koska ei kestä yhtään rytmien muuttamista ja on nyt muutenkin ollut flunssainen. Niillä oli ollut oikein kivaa Papan kanssa, eikä Rafael onneksi tajunnut missaavansa mitään.

Oli kyllä niin kivat kekkerit ja onneks nähdään taas tyttöjen kanssa pian!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature