Äidille uutta kevääksi osa2

Miljoona laukkua, tylsiä, puolet hajalla, huonolaatuisia, huonosti istuvia, liian isoja, liian pieniä, liian löysiä, liian vähän tilaa, tavarat sotkussa, ei saa rattaiden työntöaisaan kiinni jne..

Miten paljon yksi tavaroiden kantoväline voikaan aiheuttaa päänvaivaa? Mulla on ollut laukkudilemma jo useamman vuoden. Oikeastaan niin kauan kun vaan muistan laukkuja käyttäneeni, ettei yksikään ollut täydellinen ja vaihdoin nopeasti uuteen. Nyt oltiin taas saman ongelman edessä, kun aloin miettiä sairaalakassia ja sen pakkaamista. Tarkoitus on ollut jo pidempään hankkia joku kiva hoitolaukku, mutten osannut päättää minkä haluaisin ja mikä ei huutaisi heti ''hoitolaukku'' ja jota voisi käyttää myös kun on liikenteessä ilman lapsia. No sellaista ei koskaan löytynyt, ainakaan sellaista joka mun budjettiin olisi sopinut.

Oon oikeastaan aina ollut enemmän repputyttö, koska ennen laukkuja käytin koko yläasteen mun ihanaa vaaleanpunaista Dakinen reppua, muistatteko ne? Muistan vielä, että ostin sen seiskaluokalla ja säästin jokaisen pennin siihen itse kotitöitä tekemällä.

Päätin siis siirtyä takaisin reppuihin, enkä voisi olla onnellisempi! Tää reppu on aivan täydellinen ja materialismionnellisuus on huipussaan!Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature