Pieniä vaatteita

Me ollaan oltu koko perhe ihan kauheassa flunssa/kuumepöpötaudissa, ja siksi tää blogin alkukin lähti niin hitaasti liikkeelle. Makasin lähemmäs viisi päivää melkein kokonaan sängynpohjalla, mitä nyt pakosta raahauduin lasten kanssa käymään terveyskeskuksessa pariin otteeseen. Mulla itselläni oli poskiontelontulehdus ja ai että sitä särkyä! Ja kun röntgen ei sijaitse meillä samassa paikassa kun terveyskeskus, niin jouduin ravaamaan siellä vielä erikseen. Muuten en kyllä valita meidän kunnallisesta terveydenhuollosta, koska meillä on aina ollut pelkästään positiivisia kokemuksia! Aina ollaan saatu aika kun oon sinne soittanut, ja vaikka mua itteäni on epäilyttänyt, että onko meihin iskeneet taudit niin vakavia, että lääkäriä tarvis vaivata, niin ovat varanneet meille aina ajan. Toki harmittaa, että meidän terveysasemalla ei ole labraa ja röntgeniä, mutta alle kilometrin päässä toiselta terveysasemalta ne löytyy.

Mutta joo ehkä riittää höpinät meidän sairasteluista, ollaan saatu ab-kuurit ja paranemaan päin ollaan kaikki. Ja mikä loistava sauma kun kattoo noita ilmoja! Just tota mä keväässä rakastan, kun alkaa olla valoisaa heti aamusta, pieni pakkanen, lumet sulaneet niin, että hiekka on näkyvissä ja aurinko paistaa. Mä saan niin paljon energiaa ihan vaan katsomalla pihalle! Johan riittääkin tätä synkistelyä ja kaamosmasista, kevät I'm ready!

Kävin läpi Rafaelin pienet vaatteet, joille en ollut vielä kerennyt tekemään yhtään mitään, ja nyt voin vaan kiittää luojaa, että tajusin ostaa paljon neutraaleja vaatteita, joita voin nyt uudelleenkäyttää, jos meidän epävarma tyttölupaus pitää paikkansa. Vielä pitää toki ostaa kaikennäköistä, mutta ihan vielä en oo itelleni sitä sallinut, enkä tiedä uskallanko ostaa yhtäkään mekkoa/röyhelö-tyttövaatetta ennenkun tämä pikkutyyppi syntyy, koska ei olis kiva jos jäis ihan käyttämättömäks.
Ajattelin vielä koota tänne listaa niistä jutuista mitä meiltä puuttuu, niitä ei oo kovin monia, mutta toisaalta ne on sitten näitä aika isoja hankintoja kuten pojille kerrossänky ja Rafaelille ja vauvalle tuplarattaat, koska kyseessä on kolmas lapsi ja Rafaelin ja vauvan ikäero jää niin pieneksi.

Jos jollain on jotain postaustoiveita, niin otan mielelläni niitä vastaan :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature