Onnellinen

Onko englanniksi edes onnellista kuvastavaa sanaa? Happy kuulostaa liian pliisulta ja onhan sillekin suommennoksena ''iloinen''. Mutta jokatapauksessa, pitkästä aikaa mä oon tosi onnellinen. Asiat on vaan tosi hyvin. Ainahan vois olla paremmin, mutta näin on hyvä. Mitään maatamullistavaa ei oo tapahtunut, mulla vaan on tämä tunne. Ja varsinkin nykypäivänä täytyy olla pienestä kiitollinen! Kukaan ei varmaan ole voinut välttyä turvapaikanhakija-sota-syyria-mamu uutisista, ja enempää kantaa ottamatta asiaan (koska en jaksa), aina ennekun kukaan ilmaisee mielipiteensä - kuvitelkaa itsenne toisen asemaan.

Syyskuu on alkanut ja se on mun ihan all-time-favourite kuukausi ollut aina! Mulla on synttärit ja syyskuu on yleensä vaan ilmoiltaankin niin kaunis, vaikka sataiskin vettä. Odotan jo kuina lehdet alkavaa vaihtaa väriä ja pääsee ikuistamaan, miljoonatta kertaa ihanaa syksyä kameran muistikortille.

En ole vielä kerennyt arpoa lastenvaate arvonnan voittajaa, mutta teen sen tällä viikolla! Kiitoksia kaikille osallistuneille :)4 kommenttia on "Onnellinen"
 1. Aww, näitä postauksia on aina ihan super ihana lukea, tulee itellekki niin hyvä mieli! :) oon seurannu sun blogia oikeestaan niin kauan ku vaan muistan ja tänään mulle tuli ihan ihme ahaa elämys siitä miten paljo teijän minit on kasvanu, apua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos, tuli niin hyvälle mielelle tästä kommentista :)<3
   ja äläpä vaa mäki ihan hämmennyn vähän välii miten paljon meijän pojat on kasvanu ja miten niistä on nykyään jo niin paljon seuraa tosilleen! :)

   Poista
 2. Lapsesi ovat ihania. Pikku-Rafael on niin hurjan nopeasti kehittynyt!

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature