Myday 9.9.2015

Oon viimeks keväällä tehny My dayn, eli olikin jo aika päivittää vähän tätä. 

Eilen herättiin 6.55, mikä on aika poikkeuksellisen myöhään meidän perheessä. Limppu lähti päiväkotiin, jonka jälkeen me Rafaelin kanssa syötiin aamupalat. Rafael sai persikka&banaani piltin ja mä söin tosi terveellisiä suklaamuroja (:D) maidon kanssa.

Aamupalan jälkeen laitettiin päivävaatteet päälle, laitettiin pesukone päälle ja leikittiin olkkarissa.


n. klo 9. Rafael meni nukkumaan ensimmäiset päiväunet sänkyynsä. Sillä välin mä kirjoittelin eilisen arvontapostauksen valmiiksi ja selailin puhelinta, katoin snäpit, instagramin ja facebookin.

Rafael nukkui noin tunnin ja herättyään jatkoi hetken leikkejä, konttaili pitkin kämppää, otti tyhjää limupulloa kiinni ja koitti käydä vessassa tyhjentämässä vaipparoskista.Yhdentoista aikaan Rafael sai lämpimän ruuan, jonka jälkeen Limppu tuli päiväkodista ja molemmat lapset menivät päiväunille. Tein pikaisesti kinkkukiusauksen ja laitoin uuniin kypsymään. Molemmat lapset olikin sitä mieltä, että päiväunet on syvältä, eikä niitä tänään nukuta. Koitin nukuttaa heitä melkein pari tuntia, kunnes luovutin ja laitoin nopeesti itselleni meikin, puin lapset ja lähdettiin puistoon.

Kun lähdettiin puistoon kävelemään, nukahti Rafael samantien rattaisiin. Tarkoitus olisi ollut, että Rafaeli olisi päässyt mönkimään hiekalle, mutta toinen päättikin hyödytää ulkoilun nukkumalla. Leikittiin sitten Limpun kanssa kahdestaan ja tehtiin hiekkakakkuja ja hiekkasoppaa, keinuttiin kilpaa ja Limppu kiipeili kiipeilytelineessä. Viihdyttiin puistossa tunnin verran ja kun lähdettiin takaisinpäin kello näytti 14.50

Käveltiin puistosta kotiin kaupan kautta ja käytiin ostamassa pienet herkut. Kun päästiin kotiin molemmat lapset söi lounaan ja lounaan jälkeen leikittiin hetki sisällä.

N. klo 16. Nicce lähti Limpun ja koirien kanssa heittelemään palloa ja mä lähdin Rafaelin kanssa mun äidin luokse kylään. Oltiin äidin luona ilta seiskaan saakka ja kun päästiin kotiin lapset pääs syömään iltapalan Nicen kanssa ja silläväln mä viikkailin pyykit kaappeihin ja siivosin kaikki tavarat paikoilleen, kun ne päivän leikkien jälkeen oli jääneet pitkin poikin.


Lapset meni iltapalan ja iltapesujen jälkeen nukkumaan ja molemmat oli unessa puol yhdeksältä. Me käytin Nicen kanssa nukkumaan myös aikasin.

Sellainen päivä meillä eilen. Muistaaa käydä osallistumassa tähän arvontaan (klik)
10 kommenttia on "Myday 9.9.2015"
 1. Samalta kuulostaa kuin meidän päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika samat kuviot monessa lapsiperheessä :)

   Poista
 2. Paitsi miksi Liam on päiväkodissa? Ja miten miehesi on töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liamilla on puheenkehityksessä viivästymää ja päiväkoti on yksi tukitoimenpide puheen kehitykselle.

   Poista
 3. Nää my day postaukset on aina kivoja. :)
  Ja vitsit ku Limppukin on jo niin ison pojan näköinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään lukea näitä muiden blogeista :) ja Limppu on kyllä niin kasvanu ihan silmissä! :)

   Poista
 4. Täh aika oudot ruoka-ajat :D ja miket keitä vauvalle puuroa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä meillä syödään aamupala 7.30, lounas 11.30, välipala 14.00 päivällinen 17.00 ja iltapala 19.00 joskus joku ruoka venyy tai jää välistä ja se on sitä ihan normaali arkea. Missä välissä oon kirjottanu etten anna vauvalle puuroa?

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature