Valoa pimeneviin iltoihinTiedättekö mikä mun mielestä on yks parhaimmista asioista syksyssä? No kynttilät tietenkin! Ja tottakai kaikki se syksyn väriloisto, kun lehdet vaihtavat väriä, sekä raikas ilma, pimeät illat jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin, koska mä rakastan syksyä! Mä oon ollut syksy-ihminen henkeen ja vereen niin kauan kun vaan muistan. Toki asiaan saattaa vaikuttaa vähän myös se, että mulla on synttärit syyskuussa.

Taannoisilta grillibileistä saatiin mukaanviemisiksi aivan ihana juttuja, joista yksi on nämä ihanat Partyliten tuoksukynttilät. Syksyn tullen alan yleensä hamstraamaan kynttilöitä ja ihan hulluna ja niitä sitten poltellaan ahkerasti joka ilta, joten nää tuoksukynttilät tuli kyllä niin hyvään saumaan! Ja voi miten ihana tuoksu näissä kaikissa on! Nää eroaa kaupan normi tuoksukynttilöistä mun mielestä ainakin siten, että näissä on vahvempi tuoksu, ei silleen häiritsevästi vaan siten, että jos ostaa tuoksutuikkuja niin pitäähän nyt niiden tuoksua.

EDIT. en suosittele pilttipurkkien käyttämistä tuikkukippoina niiden paloturvallisuusriskin takia!
10 kommenttia on "Valoa pimeneviin iltoihin"
 1. Varovasti noitten pilttipurkkien kanssa. Kuumentuessaan on ihan hengenvaarallisia. Paloviranomaiset ei suosittele polttamaan pilttipurkeissa mitään.
  Kaverin häissä viimekesänä tapahtu ikävä tapaturma just tälläsen pilttipurkin räjähtäessä. Sulhasen isoäiti sai tikattavan haavan silmäkulmaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! :o pitääpä olla varovainen noiden kanssa! En tosin oo polttanu noita kynttiläitä kun max. puoli tuntia, enkä kyllä tän jälkeenkään polta yhtään pidempään ettei vaan kuumennu! Tai vaan suosiolla laitain toisiin tuikkukippoihin!

   Poista
 2. Oih, ei kannata koskaan laittaa kynttilää/tuikkua lasipurkkiin mitä ei ole suunniteltu lämmönkestäväksi. Noita kuulee vähän väliä miten pilttipurkkeja on räjähdellyt.. :/ tuo pilttipurkki on muodoltaan sellainen että tuikun lämpö ei pääse suoraa reittiä ylöspäin, koska purkin reuna kaventuu ylhäältä. Siksi näissä ei kannata pitää tulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siksi mä muokkasinkin postausta ja laitoin etten suosittele kenenkään käyttävän pilttipurkkeja tuikkukippoina, ja vaihdan itsenkin nuo tuikut normaaleihin tuikkukippoihin!

   Poista
  2. Tosi kauniita on nuo pilttipurkit kyllä! Löytyiskö jostain värikkäitä patterillisia tuikkuja noihin purkkeihin? :)

   Poista
  3. Ne on kyllä!! Täytyis varmaan metsästää jotain pilttipurkkien tapasia mutta avonaisempia niin että niitä voi käyttää ihan normituikkujen kanssa :) sähkötuikutkin on yks vaihtoehto :)!

   Poista
 3. Oi kynttilät kuuluu kyllä niin pimeneviin syysiltoihin <3 Ja noista Partyliten tuoksutuikuista tykkään kans :)

  t.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuuluu!! Ei oo varmaan mitään ihanempaa kun kynttilänvalossa lukea jotain hyvää kirjaa ja herkutella samalla! :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature