Kids Room
Vihdoin ja viimein lastenhuone näyttää valmiimmalta! En voi sanoa, että se on valmis, koska tällä hetkellä mulla on jonkin sortin pesänrakennusvietti pahasti päällä ja sitä mukaa mitä saan laitettua kotia kivemman näköiseksi, sitä nopeampaa mun aivot jyllää jo uusia ideoita. Nyt kuitenkin annan lastenhuoneen olla edes hetken noin, ennenkuin Rafael muuttaa sinne pinnasänkynsä kanssa ja hommaan paremman pöydän piirustushetkiä varten lapsille.

Haluaisin vielä vähän yhtenäisemmät värit huoneeseen, koska mun erityisherkät aivot (:D) ei kestä liian monia värejä, ja ne rasittaa mun aivoja ja tuun ärtyneeks ja mun silmissä se kaikki alkaa näyttää sekasotulta. Tiedän, että huone on lasten ja lapset tykkää väreistä (ei kyllä välttämättä kaikki siedä monia värejä), mutta mä joudun myös viettämään aikaa huoneessa aika paljon, niin on se tärkeetä, että mäkin huoneessa viihdyn. Meidän oma makkari onkin väritykseltään musta-harmaa-valkoinen ja tää harmooninen väriyhdistelmä oikeen hivelee mun aisteja. Tulee sellainen rauhallinen olo kun kaikki on just eikä melkeen paikallaan, eikä mikään erityinen pomppaa silmään! Mutta meidän makkaista lisää omassa postauksessaan!

Lastenhuoneeseen on tulossa vielä isommalle seinälle kaksi 50x70cm taulua. Mulla on kehykset jo valmiina odottamassa, mutta en oo vielä löytänyt netistä myynnissä Birth postereita tarpeeksi isossa koossa. Ja pienemmälle seinälle tulee parit kuvat tai kortit kivalla teipillä kiinnitettynä.

Mitäs tykkäätte meidän lasten huoneesta?
Suositteko itse lastenhuoneen sisustuksessa väritöntä vai värillistä linjaa?
6 kommenttia on "Kids Room"
 1. Mistä ootte ostaneet noin ihanat verhot ja tuon mustavalkoisen lelukorin? :) Meillekin kaivattaisiin jotain uudistusta ja oikein ahdistaa lastenhuoneen sinivihreät verhot! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on Vallilan ja ostin ne Tokmannilta, lelukori on Clas Ohlsonilta, oikeesti pyykkikori mutta niin magee lelukorina! pitäis ostaa toinen samallainen! :D ja maksaa n. 15€ vähän vaihtelee tarjousten mukaan :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature