Kesämekko grillijuhliin

Oon varmaan toistanut tätä mantraa jo ihan kulumiseen asti, mutta bloggaaminen on antanu mulle ihan älyttömän paljon. En olisi voinut ihan blogin alkuaikoina, päälle nelisen vuotta sitten uskoakaan kuinka ihaniin ihmisiin sitä voi netin kautta tutustua! Oon päässyt osallistumaan ihaniin tapahtumiin, saanut vertaistukea, vinkkejä ja ihania kommentteja. Mulla on normaalisti vaikeaa tutustua uusiin ihmisiin, lähinnä sen takia kun ei ole mitään paikkaa missä verkostoitua. Leikkipuistoissa tuntemattomille puhuminen tuntuu awkwardlta, ja mikä tärkeintä, kaikkien kanssa ei vaan klikkaa. Blogi on mahdollistanut sen, että löytää niitä ''omanlaisiaan'' kavereita, keiden kanssa juttu luistaa, elämäntilanne on aika sama, harrastus on sama ja on yhteisiä puheenaiheita loputtomiin. Jokaisen tapahtuman ja toisten bloggajien tapaamisen jälkeen odotan jo niin innolla ja malttamattomana seuraavaa. Harmi, että kaikki ei voi asua Porvoossa :D Mutta toisaalta on kivaa päästä matkustelemaan näiden tapaamisten varjolla ja nähdä uusia kaupunkejakin.

Mutta nyt siihen mekkoon! Mun asuni grillibileissä koostui aiemmin kesällä House of brandonilta tilaamastani mekosta (klik). Mekko on ihana kesäinen ja istui nyt vielä paremmin mun päällä mitä alkukesästä. Tästä mekosta tais tulla ihan heittämällä sellainen lemppari, jonka voi laittaa päälleen juhlaan kuin juhlaan, mutta tälleen kesällä se on aivan ihana koska on niin ohutta kangasta, eikä purista tai kiristä mistään. Mitäs tykkäätte asusta?

Mekko / House of brandon (saatu)
Kengät / Jumex (saatu)

Ja yksi iso ja helpottava seikka näissä blogikemuissa on, että jos itse unohtaa kuvata, niin kaikkien muiden kamerat räpsyy sitäkin hurjempaa tahtia, eli voi aina luottaa siihen, että joltain kuvia löytyy.


Kuva Jonnalta
Yhteisyössä


2 kommenttia on "Kesämekko grillijuhliin"
 1. Käyn päivittäin kurkkaan tätä sun blogia kun tästä tulee niin hyvälle tuulelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vitsi miten ihana kuulla! kiitos <3

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature