Grillibileet

Eilen vietettiin iltaa grillibileiden muodossa ihanalla blogiporukalla. Alunperin kaikki paikalla olleet bloggaajat on tulleet yhteen kaksplussan kautta, nyttemmin moni on kuitenkin jo posunut kaksplussalta, mutta mikä ihaninta, saatiin kasaan tällainen porukka viettämään ihana kesäiltaa Agun ja hänen miehensä kauniiseen kotiin. Saatiin nauttia ihanasta livemusiikista, salaattibaarista, grillattavista, kakuista ja Fresitasta.
Agun mies soittaa Snipe Drive nimisessä bändissä, ja heidän musistointiaan saatiin kuulla, ennekuin naapurit kyllästyivä ''meteliin''... kello kahdeksan illalla :D
Noh, mutta onneksi saatiin kuulla edes muutama biisi!

Mulle, ikävä kyllä, tuli maha kipeeksi aika alkuillasta, joten jouduttiin lähteä kotiin paljon aiemmin mitä oltiin suunniteltu, ja mua harmittaa niin paljon! Oli ihanaa nähdä vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin, joiden kanssa on vaan netissä jutellut aiemmin, mutta ilta jäi kyllä niin kesken mun osalta. Toivottavasti päästäis tapaamaan taas pian!

Iso kiitos vielä Agulle ja Kristalle kaiken järkkäämisestä!
4 kommenttia on "Grillibileet"
 1. ❤️❤️ Oli iha huippua! Harmi ku jouvuitte lähtee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin oli! ❤ no mut laival viiimeistää päästää bailaa 😊

   Poista
 2. Oonpa kuvassa tuimana :'D ihanaa ku nähtii taas! Harmi tosiaan että ilta jäi siulla lyhyeksi, mut välillä taitaa noin vaan käydä! Toivottavasti päästään näkee vielä jollain tapaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jep! oli superkivaa nähä ja harmittaa et ilta jäi kesken! toivottavasti nähää viel :)!

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature