DIY- eteisen lattia

Nyt olis vuorossa koti-sisustus juttuja ja esittelyssä meidän tuulikaappi ja sen uudistunut ilme.

Meillä oli tuulikaapissa, niinkuin koko asunnossa, aivan järkyttävät valkoiset, nykyisin enemmänkin kellertävät muovimatot, ja tuulikaapin alla on joku sähkökaappi tai vastaava, joten lattiassa on ruma luukku. Eteinen oli ihan järkyttävä. Kun muutettiin tähän, kyselin talkkarilta jonkinlaisen ison maton perään, koska ajattelin sellaisen meidän asuntoon kuuluvan ihan turvallisuus syistä, ettei lapset käy luukkua kaivelemassa ja millä tuon luukun saisi piiloon, mutta sellaista ei kuulemma meille anneta.

Koska päivä päivältä vihasin tuulikaappia vaan entistä enemmän, päätin turvautua Dc-fixiin jälleen kerran, eikä se tosiaan pettänyt tälläkään kertaa!

Muutos on ainakin mun mielestä ihan hurja! Ja ihana! Mitäs tykkäätte? :)8 kommenttia on "DIY- eteisen lattia"
 1. Oi vitsi miten hieno, ihan kokonaan uus siisti ilme! Tuntuu olevan kaikissa vähän vanhemmissa asunnoissa kauheet muovimatot, nimimerkillä 3 asunnossa jo ollut :D Mistä ostit dc-fixiä ja paljonko maksaa tuon kokoseen alueeseen? :)
  • Life à la Annika •

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläki ollu kaikissa asunnoissa missä oon asunu muovimatot! niin järkyttävät! ostin yhden rullan etolasta, mutta toi sattu olee viiminen ni tilasin yhden rullan bauhausista ja etolassa maksaa yks rulla n.8-9€ ja bauhausissa jotain 5-6€.

   Poista
 2. Ihan mieletön! :) Nää dc-fixit on ihan parhaita..

  VastaaPoista
 3. Dc-fix on kyllä niin nerokas keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! jännä et ei oo aiemmin tajunnu! :D

   Poista
 4. löysin blogiisi googletellessani dc fixiä ja yllätyin siitä että olit sitä lattiaan laittanut, nerokasta :) tekis mieli kalvottaa omankin opiskelija-asunnon rumat muovimatot.... Mutta pelkään sitä että marto menis rikki aika nopeaan...varsinkkn eteisessä jonne tullaan kengät jalassa...
  kerrothan miten kalvo on säilynyt ehjänä :)?

  terveisin, miksi vuokralaisia pitää vielä tänäkin päivänä "rankaista" rumilla muovimatoilla :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainaki vielä toistaiseks kalvo on pysynyt ihan hyvänä! mitään käytön jälkiä ei ole! ei naarmuja tai kohluja. kantsii liittyy facebookissa sellaseen dc-fix tunaajat ryhmään, siellä on toinen toistaan upeampia muutoksia dc-fdc-fixillä tehtyinä ja sieltä saa hyviä vinkkejä, kuten mä tän lattian päällystämisen! seuraavana olis meidän pikkivessan lattian laittaminen :)

   ja joo en tosiaan tiiä mikä älynväläys on vuokranantajilla ollut laittaa kaikkiin asuntoihin rumat muovimatot, eikä siinä onhan niitä nykyään tyylikkäitäki, ihan laminaatin näköisiä muovimattoja, niin miks pitää laittaa tällaisia rumia valkoisia ka kellertäviä muovimattoja! :/

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature