Uusi vaunuverho

Vauvatarvikkeet on mulle jotenkin erityisen tärkeitä tai siis niiden ulkonäkö. Tykkään siististä, nautraaleista sävyistä, graafisista linjoista ja kuvioista, mustasta ja valkoisesta. Mun mieltymykset on muuttuneet tässä kolmen vuoden aikana aika paljonkin, ja siksi ostin Liamille hyvinkin erilaisia vauvatarvikkeita mitä nyt Rafaelille haluan.


Yksi näistä oli vaunuverho. Liamille ostin turkoosin Dookyn, mutta Rafaelille halusin jotain erilaista. Myöskin sen takia, että meidän Dooky oli jo huonossa kunnossa. Etsin pitkään netistä juuri sitä täydellistä vaunuverhoa, mikä miellyttäisi ja onnekseni törmäsin Pikkupikkaraisen verkkokauppaan ja mikä onni mulla olikaan tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.


Valitsin ihanan mustavalkoisen siksak kuvioisen vaunuverhon ja tää on aivan täydellinen. Ihanan iso ja pitkä ja plussaa siitä, että on paksumpi, mitä dooky vaunuverho. Tämä tuntuu ihanan jämäkältä ja antaa suojaa vauvalle ihan eri tavalla. Suosittelen! Ostoslistalla seuraavana on poikien neuvolakortteihin kannet ja pojille mätsäävät mustat tähtipipot syksyksi!

Alekoodilla: mamabear  blogin lukijat saavat tilauksensa toimituskuluitta ja -15% koko valikoimastamme. Koodi syötetään ostoskoriin. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun.


Mitäs tykkäätte? Minkälaisia vaunuverhoja teiltä löytyy?
2 kommenttia on "Uusi vaunuverho"
 1. Meillä on kanssa ollut Dooky, mustana. Se on tosiaan jotenkin vähän ohutta materiaalia eikä meinaa pysyä aloillaan! Tää näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! eikä se tuntunut läheskään yhtä suojaavalta kun tämä :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature