Rafael 3kk

Rafael rakas pallero täytti 10.6 huimat 3kk! Aika menee niin siivillä! Meidän rakkauspakkauksesta on kuoriutunut oikea hurmuri! Sellainen ilopillero ettei mitään rajaa! Ilahduttaa ihan jokaisen ihmisen, joka sattuu kohdalle. Kaikille väläytellään maailman isointa ja suloisinta hymyä. Äiti rakastaa kuuhun ja takas ja pari kertaa edestakas!


Rafaelille on alkanu pikkuhiljaa muodostua omaa rytmiä, mikä tosin vaihtelee päivästä riippuen aika paljon, enkä osaa tarkkoja kellonaikoja sanoa, jokainen päivä on erilainen, mutta suurinpiirtein jokaisessa päivässä on jo tiettyä kaavaa.
 Aamulla herätään hyvin aikasin, viimeistään puoli kahdeksan. Rafael ei yleensä halua syödä, mutta noustaan ylös, vaihdetaan vaippa, tehdään aamupesut ja laitetaan päivävaatteet päälle. Rafael herätessään on itkuinen, eikä lopeta ennenkuin herään hänen kanssaan ja alkaa nauraa ja hymyillä, kun aloitetaan aamupesut vesssassa hoitopöydällä.

Aamupesujen jälkeen vien hänet olohuoneen lattialle vilttien päälle ihmettelemään maailman menoa ja telkkarista tulevaa mölyä samalla, kun Limppu katsoo piirettyjä ja mä yleensä meikkaan, laitan aamupalaa tai jos oikein huonosti oon yön nukkunut, niin makoilen myös sohvalla piirrettyjä katsellen. Lattialla Rafael viihtyy joku parisen tuntia. Hän on oppinut kääntymään itsensä ympäri, ei siis selältä mahalleen, vaan menee selällään tai vatsallaan ollessaan ympyrää. Hän on myös jo tovi sitten löytänyt omat kätensä ja niitä on ihan mahtavaa syödä. Levitän yleensä hänen viereen kaikki vauvalelut, joita saa katsella ja harjoitella niihin tarttumista.

Lattialla ollessaan Rafael on hereillä yleensä sen pari tuntia, jonka jälkeen nukahtaa lattialle itsekseen. Hän nukkuu vähän vaihtelevasti, mutta aloittaa yleensä näihin aikoihin päivän pisimmät unet, eli nukkuu myöhään iltapäivään saakka, herää vaan pariin otteeseen syömään.


Iltapäivällä neljän-viiden aikaan Rafael on taas pitkään hereillä, joskus 3-4 tuntia, syö parin tunnin välein ja jokeltelee, naureskelee ja seurustelee kaikkien kanssa. Tykkää olla paljon sylissä ja sieltä ihmetellä ympäröivää maailmaa, ja haluaa ja vaatii läheisyyttä paljon. Hän on oikea mamman poika ja kyllä mäkin kaipaan läheisyyttä häneen varsinkin niinä päivinä kun ollaan menty koko päivä jossain niin illalla on vaan ihana olla ja pitää Rafaelia sylissä ja tuoksutella hänen vauvantuoksuista päätään. Äidin kulta!

Yö-unille Rafael käy yleensä yhdeksän aikaan, nukkuu pari tuntia, syö ja nukkuu vähän pidemmän pätkän. Yöt on menneet lähiaikoina aika hyvin, hän herää kymmeneltä, kahdelta ja neljältä syömään, mutta yhtenä yönä valvoi melkein koko yön, koska oli nukkunut erityisen paljon päivällä, niin yöllä ei väsyttänytkään.


Sellainen päivärytmi meidän 3kk Rafaelilla on. Perjantaina meillä on neuvola, jossa hän saa rokotukset! Aika jännityksellä ja pelolla odotan kuinka kamalasti pieni huutaa ja jos on kipeä niiden jälkeen. Saa myös nähä aloitetaanko soseiden maistelut, kun maitoa menee aika hurjat määrät jo. Pari viikkoa sitten mun siskoni punnitsi Rafaelin ja sai lukeman 7.2kg! Joten sitäkin odotan, että kuinka paljon herra on taas kerryttänyt painoa :D
2 kommenttia on "Rafael 3kk"
 1. Ihana pieni! Voi muistelin juuri itse millaista meillä oli kun A-muru oli 3kk ikäinen. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 vauvat on niin ihania! ja aika menee älyttömän nopeesti <3

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature