Perjantai Piknik
Tänään oli ihan huippu päivä! Mun paras kaveri, Limpun kummitäti Niksu tuli Porvooseen meidän kanssa viettämään päivää. Suunnattiin neuvolan jälkeen kaupunginpuistoon piknikille. Niksu oli koonnut mahtavat eväät meille! Oli tonnikalamössöä, voileipäkeksejä, dippivihanneksia, ananasta, viinirypäleitä, lihapullia ja keksejä. Nam! Limppu söi ensin hetken, jonka jälkeen juoksenteli siinä meidän vieressä ja me saatiin Niksun kanssa juoruta oikein ajan kanssa, kun Rafaelkin nukkui päiväunia. 
Ollaan tunnettu Niksun kanssa ylä-asteen seitemänneltä luokalta saakka. Niksu muutti Porvooseen Helsingistä ja sattui juuri pääsemään sellaiselle rinnakkaisluokalle, jonka kanssa mun luokalla oli yhteiset liikuntatunnit. Se oli ystävyttää kyllä heti ensi tapaamisesta; oltiin liikkatunnilla, opettajan johdolla joonainmäellä lenkillä. Oli kuuma toukokuinen päivä ja mä aloin heti ensi metreillä jäädä jälkeen muusta porukasta, koska ei vaan yhtään huvittanut juosta siinä helteessä. Huomasin, että tää uus tyttöki jättäyty viimeiseks ja yhteistuumin päätettiin jäädä keräämään valkovuokkoja meidän äideille koska tulevana sunnuntaina olisi äitienpäivä. Siitä päivästä lähtien me ollaan kuljettu pitkä tie yhdessä. Ollaan riidelty pahastikki, mutta mikä tärkeintä sovittu aina. Kun oltiin kunnolla tutustuttu niin vietettiin jokaikinen viikonloppu yhdessä, joko oltiin Niksun luona yötä tai sitten meillä, käytiin rippikoulukin yhdessä, mä soitin ihan ensimmäisenä Niksulle kun Limppu oli syntynyt, ollaan yhdessä karattu meiltä kotoa, tapeltu pojasta, juostu lautailukamppeet niskassa kokonniemen laskettelurinnettä ylös kun meillä oli vaan varaa vuokraa laudat ja monot, muttei ostaa hissilippuja, kirjotettu miljoona kirjettä ja kirjevihkoa toisillemme, Niksu teki mulle ensimmäksen tatuointini, seikkailtu pikkuteineinä isossa pahassa itäHesassa ja Niksu opetti mut ajamaan metrolla pummilla, ja miljoona muuta juttua :D Ja Limppu on kyllä onnekas kun hänellä on tuollainen kummi joka rakastaa ja mulla tuollainen ystävä! <3

Viiden aikoihin lähdettin kotiin. Oltiin aamu kymmenestä iltapäivä viiteen ulkona. Just tällasta mä rakastan kesässä! Saa olla ihan koko päivän ulkona, hengittää raitista ilmaa, imeä itseensä d-vitamiinia, ruskettua, syödä ulkona ja vaan nauttia elämästä. Säiden pitäis helliä meitä ainakin tämän viikonlopun yli, ja me meinattiin olla koko päivä kyllä ulkona, jos ei puistossa niin ainakin omalla pihalla.

Mutta ihanaa viikonloppua kaikille, nauttikaa lämpimästä säästä! :)
2 kommenttia on "Perjantai Piknik"
 1. Hahhahhahaa! :D Kuulostan oikee unelmalta; tatuointeja ja pummilla matkustelua ym.! :'DD Ihania ootte! 😙<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD raggaribestis :DD todellisuudes kaikkee muuta :DDhahaha

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature