DIY - keittiön pöytä

Ostettiin hetki sitten uusi ruokailuryhmä vanhan, aikansa nähneen tilalle. En kuitenkaan ollut tyytyväinen ruokaluryhmän väriin, enkä halunnut maksaa maltaita ruokailuryhmästä, päätin ostaa ruokailuryhmän edullisesti ja Dc-fixillä ja maalilla laittaa sen mieleiseksi. 


Meidän piti tehdä tämä heti kun oltiin se ostettu, mutta laiskuus iski. Huonekalujen hiominen on vaan niin uuvuttavaa hommaa, varsinkin jos on kaksi lasta siinä sivussa hoidettavana. Nicce sai kuitenkin itselleen Limpun kummisedästä apua ja mä pystyin keskittymään lapsiin. Koko päivähän siihen meni ja piti vielä odottaa maanantai-iltapäivään asti, koska fixi loppui kesken.


Mutta tältä se nyt näyttää, tykkään tosi paljon!
32 kommenttia on "DIY - keittiön pöytä"
 1. Aivan älyttömän upea lopputulos! Mä painin itekin tällä hetkellä "ruokailuryhmähelvetissä" eli uuden haluisin, mutta kaikki mistä mä tykkään maksaa niin hemmetisti. Tossa on just sellasen värit mitä itekin haluisin :D Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! mäki oon ihan tajutttoman tyytyväinen lopputulokseen :)

   Poista
 2. Siitähän tuli tosi upea! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, tuli kyllä paljon hienompi! Tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Wau tosi hieno lopputulos.

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno! Ei kyllä tunnistaisi samaksi :) dc fixillä saa kyllä ihmeitä aikaiseksi, mitäköhän sitä itse teippailisi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Niin saa! itekki mietin kokoajan mitä seuraavaks muokkailis fixillä :D ehkä Liamin expedit-hylly tai vessan lattia, tai keittiön välitila! :D

   Poista
 6. Voi ei miten hieno lopputulos! :) Kyllä kelpais mullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)mäki tykkään tosi paljon!

   Poista
 7. Onko tuo valkonenki siis dc fixiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen osa on maalattu!

   Poista
 8. valkoinen on tosiaan maalattu :)

  VastaaPoista
 9. Moi !
  Mistä tuota Dc-fixiä saa ostettua (saako Porvoossa jostain)?
  Meillä kun keittiötasot kaipaisi freesausta, mutta vuokra-asunnon vuoksi ei mitään pysyvää viitsitä tehdä niin tuo olisi hyvä idea :) Tiedätkö kuinka tuon saa sitten tasoista pois tarvittaessa?
  Kiitos jo etukäteen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoossa saa etolastaDc-fixiä :)
   Toi muovi on sellaista paksuhkoa, joten sen saa revittyä helposti pois. Mä kun asensin näitä niin revin pois ja laitoin uusiks osab jos huomasin et menee vinooon tai tulee ilmakuplia pahasti.

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature