Päivä meidän kanssa 27.5

Herättiin aamulla tosi aikasin, oliskohan kello ollut puoli seitsemän. Tein lapsien kanssa heti aamupesut, koska Rafaelilla on sellainen tapa, että haluaa aamulla pois kapalosta ja aamupesujen jälkeen päivävaatteet päälle, ja sitten rauhoittuu usein uudelleen unille, tai on hereillä ja ihmettelee mun ja Liamin puuhia pari tuntia. Aluksi mietin aina, että mikähän Rafaelia vaivaa kun oli aamuisin todella rauhaton, mutta maito tai mikään ei kelvannut. Eli meni hetki ennen kuin tajusin, että vauva tahtoo herätä ja tehdä jo aamutoimet. Rafael muutenkin aina rauhoittuu tohon hoitopöydälle (joka muuten saatiin Lauralta kun muutettiin tähän uuteen asuntoon, kiitos vielä :)).

Mentiin aamupesujen jälkeen vielä sänkyyn pötköttelemään. Rafael nukahti, Liam katsoi tabletilta Ryhmä hau:ta ja mä tein viimeisiä juttuja blogin kanssa, kun huomasin, että uusi osoite oli yön aikana lähtenyt toimimaan.

Kahdeksan jälkeen aloin kauhealla kiireellä laittaa Liamille aamupalaa ja itseäni valmiiksi. Tein supernopeen meikin ja pakkasin kamat valmiiksi. Liamilla kestää aina pukeminen tosi kauan (äitinsä poika...) ja koko homma menee aika pelleilyksi ja lopulta mä puen hänelle päälle ja ollaan silti myöhässä joka paikasta.

Vein Liamin siis päiväkotiin yhdeksäksi ja siellä koko ryhmä jo odottelikin, että pääsevät lähtemään metsäretkelle. Mä lähdin päiväkodilta Rafaelin kanssa keskustaan päin hakemaan postista meidän uudet vaunut. Mutta mulla kävikin hyvä tuuri ja sainkin kyydin keskustaan hakemaan pakettia, eikä mun tarvinnut kantaa sitä. Availin paketin ja kasasin vaunut mun äidin luona ja sain taas kuulla kuittailuja mun vaunuhankinnoista. Eihän nää ole kuin seitsemännet vaunut jotka meillä on. Mutta lupaan, että nää jää viimeisiksi, koska ovat aivan supertäydelliset kaikin puolin. Jopa Nicce laittoi kuvan omaan Facebookiinsa vaunuista ja kehui niitä! Yhdentoista aikaan mentiin Rafaelin kanssa kotiin takaisin, molemmat syötiin ja Rafael meni nukkumaan. Nicce pääsi poikkeuksellisesti tosi aikaisin töistä ja kun hän tuli kotiin kävin nukkumaan hetkeksi, koska olin viime yönä käynyt nukkumaan vasta yhden aikaan ja tietty heränny vielä pariin otteesen ruokkimaan Rafaelin.

14.30 Hain Limpun päiväkodista Rafaelin kanssa ja mentiin kauppaan. Ostettiin molemmille juotavat, Limpulle trippi ja mulle Pepsi Max tölkissä, niin ihanan kylmää. Käveltiin kotiin, tyhjennettiin kauppakassit, mä vaihdoin vähän kevyempää päälle ja lähettiin ulkoiluttaa Makea.

Kun tultiin kotiin, Niccekin palasi uimasta (joo en tajuu miten kukaa voi uida noin kylmässä vedessä) ja leikittiin hetki legoilla. Neljän jälkeen aloin väsäämään ruokaa, nuudeliwokkia, kaikkien meidän herkkua. Muistin juuri samaan aikaan, että meillä olisi ollut pesutupaan aika, mutta en ollut muistanut edes ostaa pesuainetta, kun se viime kerralla loppui. No ehkä kerkeen viikonloppuna pesemään pyykkiä. Se on kumma miten sitä pyykkiä kertyy niin älytön määrä ihan parissa päivässä.


Ruuan jälkeen lähdettiin taas ulos. Vietiin koirat hetkeksi juoksemaan koirapuistoon ja takaisintulo matkalla käytiin vielä uudemman kerran kaupassa, koska olin unohtanut päivällä ostaa Rafaelille lisää maitoa. Oli ihanaa päästä testaamaan uusia vaunuja oikein kunnolla. Oon mä sen verran materialisti, että noi vaunut teki mut ihan älyttömän iloiseksi! Oon koko tän mun kolmevuotisen äitiurani aikana etsinyt täydellisiä vaunuja, ja nyt vihdoin löysin ne!

Kaupasta kun tultiin kotiin alettiin heti tekemään iltapuuhia, Me mentiin Limpun kanssa suihkuun ja suihkun jälkeen syötiin iltapala. Limppu valvoo aika myöhään, koska nukkuu aamuisin yleensä pitkään, ja ihanaa, että hänellä alkaa kesäloma niin ei tarvitse hoputtaa lähtemään minnekkään jos tuntuu siltä, että halutaan vaan ottaa rennosti.Sellainen päivä meillä! :)
8 kommenttia on "Päivä meidän kanssa 27.5"
 1. Nämä päivä-postaukset on kyllä kivoja! Pitäis itekin toteuttaa tällanen taas pian, kun muistais vaan heti aamusta alkaa kuvaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään lukea näitä muiden blogeista! :) sehän se just onki ku ei meinaa muistaa sitä kameraa raahaa joka paikaan :D

   Poista
 2. Ois kiva lukea näitä postauksia lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin alkaa tekemään joka viikko yhden "päivä meidän kanssa" koska tykkkään itekki lukea niitä muiden blogeista ja itsellekin jää ihanat muistot näistä päivistä vaikkei mitää erikoisempaa tapahtusikaan :)

   Poista
 3. Kivoja nää, lisää vaan ! :) Moneen Liam sitten valvoo aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymmenen aikoihin menee nukkumaan :/ mutta en vaan saa menemään aiemmin eikä päiväunien poisjättäminen oo vaihtoehto koska on muuten koko päivän tosi väsyny ja nukahtaa pystyy jossain vaiheessa päivää ja sit valvoo vielä pidempään :/ no, onneks on kesäloma ni ei sillai haittaa :D

   Poista
 4. Jos saa kysyä niin mitä kieliä teidän perheessä puhutaan?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomea ja Ruotsis :) Kotikielenä on Suomi, mutta Nicce puhuu lapsille ruotsi (aina ku muistaa) ja Nicce on siis ihan suomenruotsalainen.

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature