Mä tykkään susta niin

Tänään Rafael täytti jo huimat 11 viikkoa! Hän on kasvanut ihan älyttömän paljon ja tämä aika on mennyt niin nopeesti. Rafael on ihanan iloinen ja onnellinen vauva, hymyilee ja nauraa paljon. Tätä ei olisi voinut uskoa, kun katsoo taaksepäin niihin ensimmäisiin viikkoihin, kun yötäpäivää Rafael vaan itki. Mutta hän itki kivusta, ja nyt on helpottanut, niin on helppo olla iloinen, oikea normaali itsensä. Me siis eletään varsin seesteistä aikaa ja elämä on ihanaa. Tosin nyt Liamille on puhjennut paha mustasukkaisuus vaihe. Voi olla myös joku uhman vaihe. Jotkut päivät on tosi pahoja, mutta niiden vastapainoksi saadaan myös hyviä päiviä, ja Liam käyttäytyy ihan normaalisti. Ensi viikolla alkava kesäloma vähän jännittää, mutta toisaalta odotan sitä kovasti, kun saa itsensäkin aikaisin liikkeelle ja kerkeää tehdäkin päivässä paljon. 

Kesälle meillä ei ole mitään suunnitelmia. Olisi ollut ihana lähteä ulkomaille, rantalomalle, mutta en jaksa lähteä tämän jengin kanssa minnekkään kovin pitkälle, kun arkikaan ei aina suju niin leppoisasti. Mutta ulkomaanmatkan sijaan oon suunnitellut, että käydään paljon piknikeillä, ulkoillaan puistoissa ja kierrellään ihan vaan Porvoossa, on tää kuitenkin kaunis kesäkaupunki. Näiden lisäksi haluaisin mennä tykkimäkeen, koska siellä on pienille lapsille enemmän kuin lintsillä ja Liam olisi ihan innoissaan liikennepuistosta. Oon myös suunnitellut, että mentäisiin Helsinkiin piknikille pariinkin otteeseen. Musta on vaan niin ihanaa, että saan olla lasten kanssa tämä kesän. Muistan kun viime vuonna oli niin ankeaa olla koulussa ja Liam päiväkodissa kun ulkona oli upeita ilmoja, Joten nyt otan kaiken irti tästä kesästä! Minkälaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

Muokkailin muuten ulkoasua, mitäs tykkäätte?

Huomenna pääsen hakemaan vihdoin ja viimein meidän uudet vaunut! Ja ajattelin myös toteuttaa ''Päivä meidän kanssa''-postauksen :)

<3: Laura
8 kommenttia on "Mä tykkään susta niin"
 1. Uusi ulkoasu pisti heti silmään, ihana on! Terkuin kateellinen! ;) Voi kun keksis jotain ideaa omaankin! ;)
  Ihanat pojat! <3

  VastaaPoista
 2. Raikas ja ihana ulkoasu. Ja ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. tervetuloa Kouvolaan Tykkimäkeen ! itse voin kyllä lämpimästi suositella kun tosiaan löytyy tekemistä myös perheen pienimmille ! ja myös tykkimäellä on se vesipuistokin niin sieläkin löytyy pienimmille lapsille tekemistä .. me ajateltiin meidän reilu 2veen kanssa tänä kesänä mennä nyt kunnolla molempiin kun alkaa jo ymmärtämään enemmän! mukavaa kesää koko teidän perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan ku sina pienenä käytiin siellä, niin tykkäsin tosi paljon. Sittenn vanhempana Lintsi alkoi kiinnostaa enemmän. Tykkään kun tykkimäessä ainaki oli poniratsastusta ja tosiaan niin monet laitteet joihin nuo vähän pienemmätkin pääsee :)

   Poista
 4. Tykkimäessä ois ajatus itsekin käydä! Tai sit lintsin sealifessa :) ja picnicillä ja puistoissa ja rantsussa muuten :) samanlaisia kesäsuunnitelmia kun teillä. Ihanaa kesää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa kesää teillekin! mä en oo ikinä käyny sealifessa, että sekin vois olla yks vaihtoehto :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature