Love to Swaddle Up


 Se on täällä - nimitäin Love to Swaddle Up-kapalopussi! Bongasin tämän ensimmäistä kertaa Melinan blogista, ja sen jälkeen Instagram-feedini ja bloggerin lukulista alkoi täyttyä kapalovauvoista. Luin lukemasta päästyäni uskomattomia kokemuksia, kuinka vauvat rauhoittuivat kapaloon unille ja univaikeudet olivat tipotiessään. Aluksi epäilin heti. Ei tuo meillä ainakaan toimisi. Mutta mitä enemmän luin, sitä vakuuttuneemmaksi tulin, että haluan ainakin testata.

Ensimmäinen yö sattui juuri vyöhyketerapian jälkeiselle yölle. Rafael on yleensä todella itkuinen pari päivää sen jälkeen, ja olin jo menettää toivoni kapalon suhteen, kun se ei heti toiminutkaan meillä. Mutta päivien kuluessa jatkoin sitkeesti testaamista, ja aloin huomata ihan selkeää eroa öissä. Ensin eka pätkä yötä Rafael nukkui paljon syvempää unta. Seuraavana iltana jo alkoi vaatia rauhoittumista kahdeksan aikaan, ja se oli selkeästi erilaista itkua, sellaista väsyitkua, mutta ei pystynyt kunnolla rauhoittumaan kuitenkaan syliin, Sitten vasta hoksasin, että Rafael taitaa vaatia kapaloa ylleen, ja se auttoi. Silmät alkoivat lupsua kiinni ja poika rauhoittu yöunille.

Nyt yöt menee uskomattoman hyvin. Rafael on ollut todella huono nukkumaan ja alkuunhan me ei nukuttu öisin melkein ollenkaan. Rafael huusi vatsaansa, oksenteli tai muuten vaan piti sellaista vanhan oven sarana-ääntä. Nyt hän herää pari kertaa yöllä syömään, ja nukkuu kapalon ansiosta syvemää unta ja rauhoittuu takaisin nukkumaan paljon nopeammin mitä ennen. Rafael nukkuisi varmasti ihan koko yön vain niillä parilla heräämisellä, jolloin syö, ellei hän oksentaisi niin kovin. Se häiristee vielä meidän öitä ja no, päiviäkin ihan hirveästi. Oksentelut on siis tulleet rajumpina takaisin, kun kerkesin jo aiemmin iloita, että ne menivät ohi.

Mutta mikä ihmeen kapalopussi?

Love to Swaddle Up Original on markkinoiden ainoa kapalopussi, jonka avulla pienokaisesi voi nukkua luonnollisessa ja turvallisessa asennossa kädet pään yli ojennettuina. Sen patentoidut siivet antavat vauvalle mahdollisuuden rauhoittaa itse itsensä takaisin uneen viemällä käden suuhun tai silittämällä hellästi poskea. Tämä kaikille vastasyntyneille luonnollinen tapa auttaa sekä vauvaasi että koko perhettä nukkumaan paremmin." -Baba Express

Baba Expressin Heidi tutustui näihin kapaloihin asuessaan Australiassa ja kokeiltuaan näitä omilla lapsillaan. 


Kapalopussi saatu blogin kautta.
6 kommenttia on "Love to Swaddle Up"
 1. Hassua et tuo kapalao "vangitsee" lapsen tollaseen asentoon, tuntuu et siinä olis turvattomampi olo kun mykkyrässä :) tai kun kohdussa ne on niin pienessä tilassa ihan sumpussa ja tuo kapalo levittää raajat ihan levällee :'D jos ymmärrät mitä tarkoitan. Mut kiva kuulla että on toiminut! Kaikki jaksaa paremmin kun saa nukkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut vauvathan nukkuu kädet tollain ylhäällä, eli kapalo vaan auttaa ne pysymään siinä luonnollisessa asennossa, ja monet vauvat säpsähtelee ja säikähtää sitä ja herää niin kapalon kanssa ei oo sitä ongelmaa :) meillä ainakin Rafaelin kanssa kun yritettiin pitää sitä tavallisessa kapalossa, huomasin että juuri se että kädet on väärässä asennossa häiristee rentoutumista.

   Poista
 2. Sun instagram kuvista inspiroituneena tilasin meidän esikoisellemme tämän valkoisena :) Katsotaan onko yhtä tehokas meillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee! toivottavasti on hyvä tehokas! ootan vaa et Rafael kasvaa ja pääsen tilaamaan sen mistä saa ne hihat pois :)

   Poista
 3. Minä väsäsin tee-se-itse kapalon, kun huomasin että tyttö nukkuu paremmin paketoituna. Että ois ollukin näppärä tuommoinen pussi! Vieläkin likka nukkuu päikkäreitä käärittynä, vaikka on jo nelikuinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! tää on tosi näppärä ja nopee pukea! ja näitä kapaloita on saatavilla aina 36kk ikään saakka, ominaisuudet vaan vähän muuttuu :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature