D-vitamiinisuihke


Suihkutettava D-vitamiini, ootteko kuulleet? En mäkään aiemmin!

Toisessa neuvolassa, Rafaelin ollessa kuukauden ikäinen neuvolatäti kysyi, joko me ollaan aloitettu D-vitamiini, ja me ei oltu, koska en uskaltanut antaa yhtään mitään ylimääräistä Rafaelille, joka jo kärsi valmiiksi mahavaivoista. Ja suunnittelin, että aloitetaan heti kun näyttää siltä, että maha kestää sen.

Huudot kuitenkin jatkuivat ja ikääkin tuli Rafaelille lisää. Mä tietenkin stressasin sitä kun ei oltu vielä aloitettu D-vitamiinia, se kun on vauvoille todella tärkeää. Varattiin mahavaivojen takia aika vyöhyketrapiaan, jonne Nicce joutui ensimmäisen kerran mennä Rafaelin kanssa kaksin, kun me oltiin Liamin kanssa kipeinä kotona. Saatiin seuraava aika vyöhyketerapiaan heti seuraavalle viikolle jo ja siinä odotustilassa istuskellessa terapeutti esitteli mulle sitten tämän suihkutettavan D-vitamiinin. Oli kuulemma jo edellisellä viikolla kertonut Nicelle siitä, mutta eihän hän muistanut mulle siitä kertoa.

Ei tarvinnut kahta kertaa kysyä halutaanko ostaa sitä, nimittäin se on tosiaan suihkutettavaa, yksi suihkaus kielen alle,  imeytyy jo suussa, eli ei aiheuta mitään vatsavaivoja kun ei joudu ruuansulatukseen ja suolistoon. Mikä parasta, tää on ihan vastasyntyneistä 5-vuotiaaksi saakka, eli meidän molemmat pojat saa tätä. Niin näppärä ja kätevä, eikä tarvi murehtia masuvaivoja tän kanssa. Suosittelen.

Pikaisella googlauksella selvisi, että tätä saa tilattua monestakin luotaistuotekaupasta. Onko siellä kuinka moni testannut tätä?
5 kommenttia on "D-vitamiinisuihke"
 1. Oiii!!! Mäki haluun tätä! Meillä kaikilla lapsilla aiheuttanu noi d-tipat masuvaivoja, myös tälle nuorimmaiselle ja en ole vielä antanu lisää tippoi. Pitää tilata toi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! meki muistaakseni jouduttii vaihtaa Limpulla d-vitamiinia kun hän oli pieni mutta nyt on onneks toi suihkutettava ni ei rafaelille tuu enää yhtää enempää masuvaivoja :)

   Poista
 2. Meillä on ollut käytössä vauvalla, luontaistuotekaupasta juurikin ostin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on niin hyäv keksintö että harmittaa ku en aimmien oo törmännyt tähän :/

   Poista
 3. Luin tän postauksen heti silloin kun tän kirjoitit odottaessa rv 36 meidän toista lasta syntyväksi ja silloin päätin ettei enää kuunnella d vitamiinitippojen aiheuttamia itkuja niinkuin esikoisen aikaan vaan hommataan tätä ! :) Kiitos siis vinkistä! Nyt tää meidän pieni murunen on vähän reilun 2 viikkoa ja d vitamiinit pitäis aloittaa.. Miks mä pönttö en löydä tota mistään googlailemalla mistä vois tilata :(

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature