Uusi koti

Nyt on muutettu! Tavarat etsivät vielä paikkojaan, mutta ollaan me ahkerasti purettu tavaroita. Tää koti on aivan unelma! Pihapiiri ihana ja oma terassi mahtava. Limppu rakastaa omaa huonettaan ja täällä on niin paljon enemmän tilaa mitä vanhassa kodissa. Ehdottomasti parhaimpina juttuina myös kaksi vessaa, joista toinen on kylpyhuone/Wc. 
 Seuraavaksi meidän täytyy suunnata sisustuskaupoille ja ostoslistalta löytyy uusi sohvapöytä, olohuoneen matto, parit verhot ja sälekaihtimet ainakin. Parin viikon päästä meillä onkin jo ristiäiset, joten toivottavasti ollaan siihen menneessä saatu tämä näyttämään kodilta.

Tänään me oltiin mun äidin kanssa siivoomassa vanhalla asunnolla, ja voi huhhuh! Neljä tuntia siinä meni ja keittiön kaappien alta paljastui mahdollinen kosteusvaurio. Jostain seinien sisältä oli valunut vettä kaapien alle, eikä tiedetä yhtään kauan siellä on vuotanut, joten onneksi saatiin uusi asunto ja vanha toivottavasti pääsee remppaan, ettei pahempaa vahinkoa kerkeä sattumaan.

Nyt mun täytyy jatkaa tavaroiden purkamista, ja kuvia tulee pian! :)
8 kommenttia on "Uusi koti"
 1. Olen jonkun aikaa lukenut valloittavaa blogiasi. Päädyin tänne siksi, että sinulla oli sama LA miniäni kanssa. Sait sitten hieman aiemmin vauvasi. Jäin lukemaan tätä meidänkin suvun vauvan syntymän jälkeen, kun teksti on niin raikasta ja kuvat hyviä. Onnea uutteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! tulin tosi iloseks sun kommentista :)! kiitos <3

   Poista
 2. Innolla odotan lisää kuvia ja kämpän esittelypostausta! Voitko myös joskus tehdä esittelypostauksen teidän lemmikeistä?
  ~Hemuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee! ajattelin myös tehdä videon asunnosta kunhan saadaan kaikki valmiiks :) ja joo voin tehdä esittelyn meidän lemmikeistä :)

   Poista
 3. Jee, sisustuspostauksia varmaan tulossa! =) Ihana tuo teidän vauva, en kestä <3

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature