Today I'm 4 weeks old

Rakas on tänään 4 viikkoa vanha. Kasvanut ihan huimasti taas lisää, seurailee katsellaan joka pävä enemmän ja viihtyy hereilläkin pidempiä aikoja. Rakastaa nukkua masun päällä ja onkin aikamoinen sylivauva. Vielä yhtäkään yötä ei olla nukuttu omassa sängyssä, ja kohta aloitetaan sen treenaaminen päiväunien muodossa. 
Maitoa on vaihdettu pariin otteeseen, kun näyttää siltä ettei kaikki maidot sovi meidän vauvan masulle. Yöt alkaa helpottamaan kokojan enemmän, enää ei huudeta montaa tuntia, vaan syödään, vaihdetaan vaippaa ja röyhtäytetään ja käydään takaisin nukkumaan.

Se on ihan käsittämätöntä miten nopeasti aika menee varsinkin toisen lapsen kanssa! Perjantaina vauva on tasan kuukauden jo! Kaikki uudet taidot tulee ihan yllärinä, eikä niitä osaa samallailla odottaa kärsimättömänä mitä esikoisen aikaan! Onko muilla sama fiilis?
Vauva on luonteeltaan vähän tempperamenttinen, osaa äännähdellä käskyttävään sävyyn, eikä viihdy kovinkaan pitkään makoillen niin ettei hänelle kokoajan juttele. Onneksi meillä on Ponyo-kisu joka rakasti jo Limppuakin vauvasta saakka, ja sama on tämän vauvankin kanssa. Ponyo puskee ja istuu tai makoilee vierellä, viihdyttää vauvaa ja ensimmäiset kunnon ääntelyt sai aikaan Ponyon läsnäolo. Ihana kisu ja ihana vauva!10 kommenttia on "Today I'm 4 weeks old"
 1. Imetätkö sä ollenkaan?

  VastaaPoista
 2. tee postaus siitä minkälaista on arki kahden lapsen kanssa? :) onko ollut rankkaa?

  VastaaPoista
 3. Onko tullut millaisia oireita korvikkeesta?onko todettu maitoallergiaa? Meilläkin vaihdeltu jo eri korvikkeita useampaan kertaan ja viimeisin kokeilu lehmänmaitoallergikoille tarkoitettu nutrilon petit jonka seurauksena veristä ulostetta ja vaihdettiin lääkärin ohjeella takaisin edelliseen korvikkeeseen. Nyt ootellaan aikaa allergiatesteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo todettu maitoallerigiaa ainakaan vielä, nyt päästään lääkäriin ja aletaan tutkimaan asiaa ja varmaan aloitetaan myös tolla peptillä tai jollain allergiakorvikkeella mitä apteekista saa, toivottavasti ei aiheuta samoja oireita mitä teillä, kuulostaa ihan hirveeltä!! :o toivottavasti tekin saatte jotain apua pian ja pääsette allergiatesteihin pian! :/

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature