Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa...
Me muutetaan.

En halunnut kertoa vielä täällä blogissa asiasta, ennen kuin olin asiasta täysin varma. Tänään kuitenkin soittelin asunnovälitystoimistolle ja asia varmistui, että torstaina päästään muuttamaan ja huomenna allekirjoitetaan vuokrasopparit! Mun on tehny mieli hihkua ja kiljua kokoajan! Käytiin perjantaina katsomassa asuntoa ja se on aivan täydellinen. Nyt meillä on tiedossa ahkeraa pakkausta ja tavaroiden läpikäymistä. Onneks kävin jo suurimman osan tavaroista läpi ennen vauvan syntymää ja heitin kaiken turhan tavaran pois, mutta tiedän, että aina löytyy jotain lisää poisheitettävää.

Blogissa siis nähdään varmasti paljon sisustusaiheisia postauksia ja muuttohehkutusta! Sanoinko jo että oon ihan superinnoissani!
10 kommenttia on "Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa..."
 1. Jee! :) Meillä 2,5 viikkoa muuttoon ja ärsyttää, kunnei oikein oo mitä pakata! Juuson lelut ja DVD:t saa mennä omissa laatikoissaan, kun on niin lyhyt matka eikä leluja muutenkaan vois vielä pakata. Vaatteet ja astiatkin täytyy pitää vielä paikoillaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meiltä puuttuu vielä pahvilaatikot! Saadaan ne onneks huomenna ni pääsee ihan kunnolla pakkaa kaiken! Mut on tää kyl kivempi tällee nopeel aikataulul muuttaa niin ettei tarvi odottaa kauheen pitkään et voi ees alkaa pakkaa :D

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! :)

  Asiasta kukkaruukkuun.. Mikä se nettikauppa oli,josta tilasit Liamin juhla koristeet? :D

  VastaaPoista
 3. Ihana kissa turvaistuimessa! :D onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature