Pääsiäinen

Eilen oli pitkäperjantai ja se tosiaan tuntui ihan älyttömän pitkältä päivältä. Lähdettiin jo aamusta liikkeelle ja mentiin mun äidin luokse kylään, tai vietiin lapset sinne hetkeks hoitoon kun meillä oli pikainen meno Nicen kanssa. Limpun päiväunien jälkeen tultiin kotiin ja päästiin etsimään pääsiäismunia. Limppu oli luonnollisesti ihan superiloinen kun sai etsiä suklaamunia ja niiden sisältä paljastuvista leluista. Ihanaa että päästiin edes jollain lailla viettämään pääsiäistä, siis jotain normaalista arjesta poikkeavaa. Mulla tosin on kauheen malttamaton olo kun ensi viikolla tapahtuu niin kivoja juttuja, että haluaisin jo näää pyhät alta pois. Mutta ehkä tekee ihan hyvää hengähtää ja päästä viettämään aikaa perheen kanssa yhdessä rauhassa. 

Muuten ei olla tehty oikeestaan mitään erikoista, katseltu viaplaysta elokuvia, disneyn klassikoita ja ulkoiltu, Limppu on päässy pyöräilemään. Ollaan myös nukuttu hyvin koska ollaan vuoroteltu öitä ja päästy nukkumaan vuorotellen pitkään aamuisin, se auttaa kummasti jaksamaan.

Tänään me mennään pääsiäislounaalle mun äidin luo, huomenna kahville vaarin kanssa ja maanantaina mennään kylään mun mummolle, joka näkee vauvan ekaa kertaa.

Ihanaa lauantaita kaikille <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature