April

Huhtikuu on polkaistu käyntiin ihanilla uutisilla ja uusilla jutuilla! Ihan kaikkea en vielä voi/halua paljastaa, mutta keskiviikkona 1.4 aprillipäivänä me mentiin kihloihin! Moni luuli uutista facebookissa aprillipilaksi, hahaha, mutta olivat onnellisia meidän puolesta, että näin ei kuitenkaan ollut vaan uutinen oli totistinta totta. Kesällähän meillä tulee jo 10 vuotta siitä kun ensi kertaa alettiin seurustelemaan. Ollaan kyllä kuljettu pitkä matka yhdessä, eikä silloin 14 vuotiaana olisi voinut kuvitella, että vielä joku päivä tässä pisteessä ollaan kahden lapsen vanhempina, kihloissa. En voisi olla onnellisempi.

Huhtikuu on myös alkanut kovin huonoissa sääolosuhteissa. Alkuviikosta (mikä tosin oli vielä maaliskuuta) saatiin aivan järkyttävä takatalvi tänne meille. Tänne satoi ainakin 10cm lunta maahan ja täällä sitä kahlattiin menemään vaunujen kanssa pitkin kinoksia. En voisi muuten olla tyytyväisempi meidän vaunuihin! Muilla vaunuilla me ei oltaisiin liikuttu näinä päivinä yhtään minnekkään täällä meilläpäin missä teitä ei ole auratttu eikä jokainen tie muutenkaan ole asfalttia. Oli ihan kamalaa kaivaa kaapista esiin talvikengät takaisin. Mä niin haluaisin jo että kevät alkaa kunnolla! Pääsee lenkkeilemään ja pukemaan kevyemmin päälle! Käyn muuten ostamassa uudet lenkkarit, niin motivaatiotakin tulee roimasti lisää. Oikeesti uusilla kengillä tai ei niin mulla on ihan kauhea hinku päästä jo vaunulenkeille! Mulla on ihan kauhee määrä energiaa mitä pitäis päästä purkamaan kunnolla, mutten viitti vielä alkaa tekemään mitään lihaskunto juttuja kotona, tai lähteä vielä ratsastamaan, koska synnytyksestä on tosiaan vasta vähän päälle 3 viikkoa, ja jälkitarkastukseen on vielä aikaa. En halua ottaa riskiä, että reväyttäisin joitakin lihaksia tai hidastaisin muuten palautumista mun malttamattomuudellani.

Nyt vietetään myös pääsiäistä! Limppu oli päiväkodissa askarrellut pääsiäis-aiheisia juttuja ja laittanut rairuohot kasvamaan, onneksi, koska täällä ilmoittautuu yksi laiska äiti joka ei laittanut ruohoja kasvamaan tänne meille kotiin, ehkä ensi vuonna sitten. Me ei muuten vietetä mitenkään erityisemmin pääsiäistä, paitsi että laitetaan Limppu munajahtiin! Ostettiin kauhee kasa dinosuklaamunia ja piilotetaan ne ja Limppu saa etsiä ne. 
 Kun mä olin pieni, tai nuorempi, niin meillä oli pitkään perinteenä että meidän isä tuo oven taakse suklaamunia ja karkkia ja "pääsiäispupu kävi tuomassa ne" ja se oli ihana piristys. Mun isä teki sitä vielä kun mä olin 20, hahaha! 

Lasten kanssa kaikki menee oikein mallikkaasti. Limpun mustasukkaisuus on lieventynyt melkein kokonaan pois ja hän piti pari päivää sitten vauvaa ekaa kertaa sylissä. En oo yhtään painostanut häntä ottamaan kontaktia vauvaan vaan haluan että se tulee hänen omasta tahdostaan ja sitten kun hän on itse valmis. Oon toki kannustanut vähän ja kysellyt että haluatko ottaa vauvan syliin ja sitten mun yllätykseksi hän halusi. Oli ne vaan niin söpöjä yhdessä. Limppu huolehtii myös että vauvalla on tutti tallessa ja onkin aika haka etsimään tutit jos ne on hävinnyt. Limppu myös ilmoittaa aina jos vauva itkee ja satun vaikka olla lämmittämässä maitoa juuri silloin niin "ÄITIII vauva ikkee!!". Ihana huolehtiva isoveli. Heistä tulee vielä niin hyvät kaverit ja uskon että heidän välilleen kasvaa hyvä ja luja sisaruussuhde, sitä ainakin toivon.
 Vauva on alkanut nukkumaan öitä paremmin. Mitä nyt pari päivää oli vähän enemmän vatsavaivoja, mutta muuten on ollut aika tyytyväinen vauva. Iltaa kohden tosin on rauhattomampi, enkä oikein osaa sanoa että tankkaako hän maitoa yötä varten, koska en ole kuullut että korvikevauvat tekisivät niin, mutta ihan siltä se vaikuttaisi. Ollaan saatu parina yönä kolmen tunnin välit syöttöihin mikä tuntuu aivan luksukselta! Ja kun vauvan saa takaisin nukkumaan on niin voittajafiilis! Vauva on myös alkanut juttelemaan, enkä muistanut ollenkaan kuinka söpöä se onkaan! Mun instassa on ihan pieni videoklippi missä hän ääntelee.

Haluan toivottaa kaikille ihanaa pääsiäistä! Ja ensi viikolla pääsen toivottavasti paljastamaan lisää näitä ihania uutisia, joista oon ihan pähkinöinä (ompas kamala sanonta)! Ihan kirjaimellisesti oon niin innoissani et kiljahtelen vähän väliä!

P.s koitan myös tsemppaa ton kameran kanssa, mutta ajattelin että nää puhelinkuvat on kuitenkin parempi kuin ei mitään.

10 kommenttia on "April"
 1. Onnea kihlauksesta! Ihan mieletön ajatus että joku samaa ikäluokkaa oleva on ollut parisuhteessa jo 10 vuotta, tuntuu näin parikymppisenä ihan hurjan pitkältä ajalta... vau! Hatunnosto teille :) ja siis voi että tuon vauvelin tukkaa, en kestä... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 joo onhab tää 10v pitkä aika tämän ikäisille! mutta silti tuntuu ettei siitä edes ole niin pitkä aika :D
   Mäkää en kestä vauvan tukkaa! se on niin mahtava :D

   Poista
 2. Onnea kihlauksesta :)

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature