Uusi arki

Päästiin kotiin torstaina ja arki on alkanut rullaamaan ihan hyvin. Torstaina sairaalalla oli sulku ja oli kovin yksinäistä olla siellä vauvan kanssa, kun osasto oli ihan tyhjillään, mitä nyt työmiehiä lukuunottamatta ja oliskohan siellä ollut yksi tai kaksi äitiä vauvoineen mun lisäksi. 
Vauva on aivan ihana! Ainakin tällähetkellä tuntuu vähän tempperamenttisemmalta kaverilta kuin isoveljensä ja haluaisi olla vaan sylissä kokoajan, mutta ei se haittaa koska tietää, että vauvat kasvaa niin nopeesti ja ennenkun huomaankaan on hän jo vilistävä taapero joka ei malta olla äidin sylissä.


Viime yö oli eka yö kun vauva heräsi syömään vain kaksi kertaa, kolmelta ja puoli kuudelta. Vitsi mitä luksusta kun on melkein viikon nukkunut korkeintaan n. 4 tuntia koko yön aikana, eikä päivällään ole kerennyt nukkua kun pitää touhuilla Limpun kanssa.
Limppu reagoi vauvaan tosi vahvasti. Ollaan yritetty olla ihan normaalisti, niin kun tähänki asti niin,  että Limppu tajuais, että periaatteessa mikään ei oo muuttunut vaikka vauva syntyikin. Ollaan tottakai annettu enemmän huomiota Limpulle, mutta tuntuu ettei sillä oo mitään merkitystä, koska Limppu tekee kokoajan jotain kiellettyä; heittelee ja potkii tavaroita, koskee tavaroihin jotka on häneltä kielletty ja suuttuu joka asiasta. Hän ei oo oikeen halunnut koskee tai olla vauvan lähellä, mitä nyt eilen oli ihan pieni hetki kun hän halusi katsoa vauvaa ja kutitella varpaista. Toivon, että tää menee nopeesti ohi, ollaanhan me vasta oltu kotona neljä päivää.


Ensi viikolla meillä on myös ensimmäinen neuvola vauvan ja Limpun kanssa ja odotan sitä ihan kauheesti, että saa vähän vinkkejä ton Limpun kanssa.
Synnytyskertomuksen koitan kirjoittaa ensi viikolla :)
10 kommenttia on "Uusi arki"
 1. Ihana<3
  Muistan ku mun pikkuveli synty niin olin aluks mustis xD Kyl Limppu tottuu :)
  Ootteko muute viel päättäneet vauvalle nimeä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kyllä se tottuu ja nyt on jo paljon parempi mitä viime viikolla!
   Ollaan päätetty jo vauvalle nimi :)

   Poista
 2. Iiiks, niin innolla odotan just tällasia postauksia, kunnei ite yhtään tiedä, mitä syksyllä on luvassa! Juuso on ollu ihan pienestä asti kunnon sylivauva ja on sitä aika usein edelleen niin vähän jännittää, et ehtiikö muuttua tässä... :D Toisaalta 1v 3kk on niin pieni, kun miettii, et vauvan tullessa on sit "jo" paljon lähempänä sitä kahta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kerkee muuttuu tai sit sul on kaks sylivauvaa :3 <3

   Poista
 3. Ihana pikku nyytti! Voi Limppua, onhan vauvan tulo sille aika maailmaamullistava juttu, mutta eiköhän se siitä kun se tottuu ajatukseen ja tajuaa, että on itse ihan yhtä tärkeä ja ihana kuin aina ennenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on jo onneks paljon parempi mitä viime viikolla! Vielä tosin saattaa suuttua ja alkaa viskoa tavaroita kun näkee vaikka meidän antavan pusuja vauvalle tai jos puhutaan vauvasta, mutta joka päivä vähemmän reagoi negatiivisesti :)

   Poista
 4. Sillon kun meille syntyi kakkonen, niin esikoinen kans reagoi tolleen. Ehti myös heittää nuken vauvan päälle kun oli nii mustis. Pahin kesti viikon. Tuli se sitten aina vlillä takas se mustasukkasuus esim kun vauva oppi istumaan ja ottamaan leluja käteensä niin ne piti repii pois jne.. Mutta nyt kun kolmas tuli niin kumpikaa ei reagoinnu pahalla tavalla. Varmaan kun ovat jo tottuneet jakaamaan huomiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo pahin meilläkin kesti sen viikon, mutta voihan olla että tulee vielä takasin, joten ihan vielä en uskalla huokaista helpotuksesta :D Limppu ei onneks kyllä oo yhtään käyttäytyny agressiivisesti vauvaa kohtaan, ainoastaan meitä aikuisia.

   Poista
 5. Ihana pikkuinen! :) Toivottavasti Limpun mustasukkaisuus menee nopeasti ohi ja hän huomaa kuinka mukavaa on olla isoveli. Meillä olisi tuo sama pian edessä, saa nähdä miten meillä käy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Parempaan päin kokoajan tässä mennään onneksi :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature