Olipa kerran My little pony paita osa.2

Ihan ekana haluan kiittää kaikkia, jotka kommentoi ponipaitapostaukseen, ja tunsi mun tuskan! Oli ihanaa saada vertaistukea ja huomata, etten oo pohdintojeni kanssa ihan yksin.

Mun ihana ystävä Osku huomasi myös mun ponipaitahuolen ja löyskin aivan täydellisen ponipaidan Limpulle Zalandolta, jonka laitoin tilaukseen. Tarkoitus oli antaa se Limpulle synttärilahjaksi, mutta tilauksessa meni vähän odotettua kauemmin. Onneksi hätä ei ollut tämännäköinen, ja Limppu oli onnellinen, kun eilen näytin sille paidan. Tänään hän sai sen päälleen päiväkotiin ja sanoi ensin ''Minun oma pomipaita'' ja kun paita oli vähän napakka laittaa päälle niin ''Ei toimi minun pomipaita'', hahah. Ja kun vein hänet äsken päiväkotiin, ette arvaakkaan kuinka sulin onnesta, kun Limpun kaks parhainta kaveria tulivat vastaan ja molemmat halasivat Limppua ja sanoivat ''JEE LIMPPU TULI'' niin ihania!

Mutta, mitäs tykkäätte The Pomipaidasta?

19 kommenttia on "Olipa kerran My little pony paita osa.2"
 1. no ihana Limppis ja aivan super siisti paita, voisin pitää itsekin :D <3

  VastaaPoista
 2. Ihana paita ja onnellisen näkönen poika :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, tosi ihana paita ja niin suloinen pikkuinen! :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo paita ja miusta on niin ihanaa kun lapset tulee tommosista pienistä jutuista niin superonnelliseks!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä! se on jotenkin niin liikuttavaa miten vilpitön ja ouhdas heidän ajatusmaailma on ku me aikuiset vaivataa päätämme kaikikilla ikävillä jutuilla niin sitä ei niin helposti innostu tai tunne itseään onnelliseks ihan pienistä jutuista mutta lapetosaa sen onneks vielä ♡

   Poista
 5. Ihana!! <3 tuli viimeks paha mieli limppin takkia.

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature