Liamin 3-vuotissyntymäpäivät

Eilen juhlittiin Limpun 3vee synttäreitä. Olin hyvissä ajoin miettinyt synttäreille teemaa ja päädyin Disneyn Lentskoihin, koska Limppu tykkää niistä kovin. Tilasin koristeet Juhlamaailma.fi nettikaupasta, josta muuten löytyy ihan älyttömän laaja valikoima erilaisia teemakoristeita kattauksesta herkkuihin ja lahjoista naamiaispukeutumiseen, joten jos on juhlat tiedosssa, kannattaa kurkata heidän nettisivujaan.
Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja toimitus nopeaa. Kun paketti vihdoin meille saapui, avattiin me se Limpun kanssa yhdessä. Limppu oli pitkään hiljaa, kääntyi katsomaan mua suoraan silmiin ja sanoin ''Kiitti äiti'' ja oli silminnähden onnellinen Lentsikat koristeistaan ja siitä lähtien synttäreitä onkin odotettu kuin kuuta nousevaa.

Tilasin Lentsikat-teemalla lautasia, servettejä, pillejä, mukeja, viirin, pöytäliinan, ilmapalloja ja kakkukuvan (loput koristeista on tigerista ja cittarista). Kakusta piti tulla tummanpunainen, koska kakkukuvassakin oli tummanpunaista. Ostin punaisen elintarvikevärin, ja muistelin lukeneeni jostain, että sitä väriä ei tarvita kuin ihan pieni liraus ja että siinä on paljon pigmenttiä. En tietenkään ajatellut, että merkeillä tai kerman määrällä voi olla mitään väliä, joten ostin yhden purkin elintarvikeväriä.... jonka sekoitin 1,5l kermaa... No ei siitä ihan tummanpunaista tullut, vaan pinkki! Limppu sai siis pinkin synttärikakun, mutta ei ollut moksiskaan mamin mokasta, haha! Ja kakku maistui vieraillekin. Tai sitten he kaikki vaan olivat kohteliaita ja sanoivat vaan. No, ainakaan kakkua ei jäänyt kuin ihan pienen pieni pala jäljelle.
Synttärit onnistuivat täydellisesti. Mun äiti ja hänen miesystävä tuli vähän aiemmin, ja hyvä niin koska nakitin heidät samantien hommiin. Olin ihan rättiväsynyt ennenkuin kerkesin edes alkaa tekemään mitään, joten äiti hoiti kattaukset, kahvin keittämiset ynnämuut ja äidin miesystävä teki Nicen kanssa coktailtikut. Tarjolla oli kaikenkaikkiaan kakkua, keksejä, popparia, jauhelijapastejoita, korvapuusteja, coktailtikkuja ja sipsiä ja melkein kaikki meni, mikä oli superhyvä, ettei jäänyt kaappeihin moneksi viikoksi herkut pyörimään nyt kun mun pitää ihan kunnolla tarkkailla tätä syömistäni. 

Melkein kaikki kutsutut vieraat pääsivät, parin kanssa sovittiin, että nähdään toisena päivänä, niin pääsee/pääsi lapsetkin rauhassa leikkimään, nyt siitä ei olisi tullut yhtään mitään, meidän aikuisvieraat kyllä hoitivat Limpun viihdyttämisen ja riehuttamisen mallikkaasti. Ja Limppu oli onneissaan. Illalla kyseli vieraiden perään ja ajatteli heidän olevan piilossa ja lähti etsimään vaikka kerroin, että vieraat lähti omiin koteihinsa. Ihana pieni!


Limppu sai ihan älyttömän määrän upeita lahjoja! Kuvissa näkyy osa, ja niiden lisäksi Limppu sai mm. rahaa, leikkikaivurin, Lentsikat-figuureja ja Lentsikat muistipelin ja pari kirjaa. Ensi viikolla onneksi pitäisi tulla meidän uusi lelukori, johon toivottavasti mahtuu suurin osa Limpun isoista leluista, niin saa olkkariakin vähän siistimmän näköiseksi, eikä se oli täynnä autoja, rekkoja, lentsikoita ja merirosvolaivoja pehmoleluista puhumattakaan!

Kiitos vielä kaikille vieraille kun teitte meidän Limpun 3vee päivästä ikimuistoisen ja kiitos Juhlamaailmalle koristeista :)
Yhteistyössä
12 kommenttia on "Liamin 3-vuotissyntymäpäivät"
 1. Voi miten kivan näköset juhlat!! Kakkua ihailin jo instagrammissa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kuulosta :) ja lahjat niin upeita! Hei mikä tuo talo?! Meillekin tuollanen :o!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mun äidin miesystävä teki sen ihan itse, eikö ookki upee!! olin ihan hämmentyny ja Limppu tykkäää ihan superisti ku sai dinoja asustelemaan tonne taloon :)!! <3

   Poista
 3. Toisen ilme tos muumimukikuvassa! Ihana ! <3 Mitkä ihanat kemut teillä onkaan ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha jep! Limppu tykkää muumeista ni oli ihana ylläri <3 ja kiitos :)

   Poista
 4. Ihanan onnellisen näköinen päivänsankari! :) Meillä olisi kohtapuolin poitsun 1-vuotissynttärit järjestettävänä, ja kohta pitäisi alkaa päättämään teemaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana Limppu <3 rupes itkettää noi kuvat kun hän on niin onnellisen näkönen!

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature