Keittiö; Ennen - Jälkeen

Tämä kuva ei ihan vastaa lähtötilannetta, koska meillä ei vähään aikaan ollut sohvaa keittiössä ja ruokapöytä oli toisinpäin. Mutta vaihtelin huonekalujen paikkaa aika tiuhaan tahtiin keittiössä muutenkin, ja muuten keittiössä näytti suht samalta.

Meidän keittiö - koko asunnon häpeäpilkku, jota en mielelläni esittele kuvissa, saati ihmisille jotka tulevat kylään. Mutta valitettavasti kun meille tullaan sisään, tullaan ihan enismmäiseksi keittiöön, joten keittiö aikalailla luo sen ensivaikutelman meidän koko asunnosta. Vihdoin ja viimein päätin, että nyt saa riittää ja keittiö on saatava kuntoon, koska en tiedä kuinka kauan joudumme vielä tässä asumaan. Ja vaikka Nicce yleensä aika pitkin hampain kuuntelee näitä mun sisustuslöpinöitä ja kuinka haluan kaikkea uutta meille kotiin ja vaihtaa huonekalujen paikkaa, on hänkin aivan rakastunut meidän keittiöön nyt. (vielä uudet verhot ja liitutaulutarra ilmoitustaulun tilalle, niin volá!)

Pidemmittä puheitta, antaa kuvien puhua puolestaan...
 Mitäs tykkäätte?
 Uusi pöytä on jyskistä ja keittiön työtasot päällystetty Dc-fix kalvolla.
6 kommenttia on "Keittiö; Ennen - Jälkeen"
 1. Tasot DC-fixattu? Vitsi kun muistaisi joku kerta kauppareissuilla napata mukaansa! Meillä on ihan järkyttävän näköiset tasot keittiössä, enkä ymmärrä miten näinkin uuteen taloon (2006) on vielä laitettu tollasia. Hyh. :D Oliko helppo asentaa? Hyvältä ainakin näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on dc-fixillä laitettu ja oli oikeesti ihan superhelppo laittaa! Ensin Nicce tosin vähän hätiköi ja yhteen kalvon tuli ihan pieni reikä muttta jos ostaa just tollasta kuvioituu ni sen saa piiloon pienellä lisäpalalla. Toi oli ihan samallaista laittaa kun alakoulussa koulukirjoja päällysti kontaktimuovilla, mutta kirjoihin tuli helpommin ilmakuplia, tähän ei onneks :D mua harmittaa niin kovin etttei meillä oo enempää laskutilaa/tasoa keittiössä, toi tekee yleisilmeestä niin erinäkösen :)

   Poista
 2. Kiva muutos! :) En osannut ollenkaan ajatella että tasot pn päällystetty Dc-fixillä! Tosi kivan näköiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäki tykkään ihan kauheesti näistä!

   Poista
 3. Onko teillä kaksio? Miten meinaatte järjestäytyä sinne sitten ku vauva syntyy? :D Mielenkiinnosta kysyn koska meillä on sama tilanne: kaksio, yksi lapsi ja toinen tulossa huhtikuussa ja tähän asuntoon pitäs mahtua koko konkkaronkan. Nukutteko itse olohuoneessa ja tuleeko vauvan sänky sinne vai nukutteko kaikki samassa makuuhuoneessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukutaan kaikki makuuhuoneessa :) Tää ei tollekaan oo mikään unelmatilanne mut ei mahda minkään :D teen vielä postausta myöhemmin meidän makuuhuoneesta sen järjestyksestä kunhan oon saanu laitettuu pinnasänkyyn patjan ja petivaatteet, ihan vielä en viitti laittaa ku kissat tykkää hyppiä sinne jatkuvasti vaikka ottaa ne sieltä pois :/

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature