Rv 32+3

Mä en vaan lakkaa ihmettelemästä, että mihin nämä viikot menee? Yli puoliakaan vauvan tarvikkeista ei olla hankittu, mikä olisi tosi pulmallista, jos vauva päättäisikin syntyä aiemmin. Päästään ostelemaan vaatteita ja muita tarvikkeita vasta ensi kuun lopussa, koska haluan kaiken kerralla, enkä ostella joka kauppareissulla jotain, koska osaan budjetoida ostoksia silloin paremmin. Mutta eiköhän me selvitä vaikkei kaikki oliskaan valmiina, vauva vaan joutuu nukkumaan sitten vaunuissa siihen saakka, että ollaan saatu hankittua pinnasänkyyn patja.
Maha on kasvanut taas paljon, ja nykyään sukkien ja kenkien laittaminen on niin hankalaa kun happi loppuu kesken. Yöt on ihan hirveitä kun joutuu nukkumaan pelkästään vasemmalla kyljellä, ettei isot verisuonet selässä painaudu ja jos en nuku vasemmalla kyljellä niin mua oksettaa tai närästää koko yön. Mutta silti toi yksi asento puuduttaa niin paljon, ainakin tällaista ihmistä, joka on tottunut nukkumaan vatsallaan ja pyörii koko yön.
Tänään lähetän äitiyspolille kahden viikon sokerien mittausten tulokset ja ei hyvältä näytä. Sokerit heittelee miten sattuu, lähinnä paastoarvot ja toisinaan ne taas laskee niin alas että taju meinaa lähteä. Siksipä vältän lähtemästä kotoa kovinkaan pitkälle tai jos lähden niin en ainakaan yksin. Vähän jännittää lauantainen kaksplussan blogipäivä, että jaksako olla, pääsenkö istumaan tms ja omaa evästä on oltava mukana jokapaikassa. 

Ensi viikolla mulla on neuvola, niin saa taas mittoja. Painoa viime neuvolassa oli tullut vähän päälle 5kg, eli onneksi ihan maltillisesti, toivottavasti näin on seuraavassakin neuvolassa. Hiekkahimoon ostin nyt kalkkitabletteja ja oon syönyt niitä kohta viikon, mutten oikeastaan huomaa mitään vaikutusta. Tää on niin raastava himo! Voikun oliskin joku normaali, vaikka joku hedelmä, mutta ei! 

Onneks ei enää montaa viikkoa tätä kärvistelyä.
Huomenna mennään keskustaan hakemaan meidän uusi imuri, ja ai että miten oon odottanutkaan että pääsen siivoamaan! Ja käyn etsimässä samalla vaatteet sinne kaksplus blogipäivään, Limpulle luistelukypärän ja mitähän vielä. Tuun olee niin loppu ton reissun jälkeen, hahah.

2 kommenttia on "Rv 32+3"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature