Raskausajan rentoutusvinkit

TOP3

Tämä raskaus on tuntunut toisinaan fyysisesti aika uuvuttavalta. Huomaan viiden aikoihin väsähtäväni kokonaan, tai mielialani menee vaan jostain syystä todella alakuloiseksi. Jatkuvat liitos -ja vatsakivut turruttavat,  ja vievät voimia. Päätin listata omat Top3 rentoutusvinkit, jos näistä olisi apua muillekin.


1. Suihku/Kylpy
Normaalisti, ilman raskautta en niinkään ole suihkuihmistä. Siis tottakai käyn suihkussa vähintään jokatoinen päivä, mutta en ole suihkussa lotraaja jos näin voi sanoa. Suihkussa kestää maksmissaan 10min ja olen valmis. Nyt raskaana tuntuu siltä, että suihku on ratkaisu kaikkeen, jos väsyttää, suihku auttaa, jos on mieli maassa, suihku auttaa, jos on ollut koko päivän kipuja, ni hellittävät viimeistään suihkussa. Voisin vaan valuttaa tulikuumaa vettä puolisen tuntia päälleni ja suihkusta ulos tullessani olo on huomattavasti paljon parempi.


2. Anna himoille periksi
Raskaushimot, mitkäs muutkaan. Mä lukeudun tähän erikoiseen ryhmään, jonka himot ei ole sieltä ihan normaalimmasta päästä. Jotkut himoitsevat herkkuja, hedelmiä tai joitakin tiettyjä ruokia, mutta mä himoitsen savea, sahanpurua, hiekkaa, kellarin hajua, perunakellaria, kuivanmultaisia perunoita. Voi olla, että mulla on jokin puutostila miksi mun aivot käyttäytyy näin, mutta oi voi sitä tunnetta kun saa mennä pesutupaan, joka sijaitsee kellarissa ja vetää keuhkot täyteen kellarin hajua. Tai ottaa pari rennietä suuhun ja murustaa ne ihan pieneksi muussiksi. Mietin tässä,  että löytyyköhän raskaana oleville sellaisa isoja kalkkikiviä, mitä hamstereille myydään? Tai hevosille? Kun toisinaan antaa periksi näille himoille, niin elämä tuntuu taas paljon valoisemmalta paikalta ja olo rentoutuneemmalta.

3. Hieronta
Nicce on ainoastaan kerran hieronut mun jalkoja ja voi pojat, että tuntui hyvältä! Mun jalkoja turvottaa lähinnä kokoajan, joten kunnon hieronta tekee niin rennon fiiliksen. Täytyy lahjoa Nicce hieromaan tässä ihan pikimmiten.


Perjantaina ajattelin mennä Limpun kanssa uimahalliin, jos uiminen ja saunominen rentoutaisi myös, en nimittäin ole kokeillut uimista näillä viikoilla ollenkaan, joten jännityksellä odotan miltä se ylipäätään tuntuu kun on näin iso maha jo ja painovoima häviää.

Kertokaa mitkä on teidän rentoutuskeinot?
4 kommenttia on "Raskausajan rentoutusvinkit"
 1. Mie oon kans huomannu et suihku auttaa ja voisin olla siellä vaikka tunnin :D Ja miulla on myös outoja himoja, voisin haistella meidän siivouskaappia kokoajan, niiiin hyvä tuoksu! :D

  VastaaPoista
 2. Mäki tykkään enemmäin suihkusta nyt kun en-raskaana, voisin asua siellä tulikuumassa suihkussa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! sitä oloa ei voi ees sanoin kuvailla ku se vaan tuntuu niin hyvältä :D

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature