Loppiainen


Eilen oli loppiainen, mikä meinaa siis virallisesti joulunajan loppumista. Tosin meillä joulu on jo ollut ohi, koska laitettiin kuusikin pois viikonloppuna. Nyt olisi viimeistään aika palata arkeen, mutta meillä se tapahtuu virallisesti vasta ensi viikolla, kun Limppu palaa päiväkotiin. 

Eilen aivan upea sää helli meitä, enkä voinu vastustaa leikkiä taas jotakin luontokuvaajaa. Pakkanen ja aurinko saa vaan aikaan niin upeita maisemia etten kestä! Ja sain suostuteltua tuon pienen kapinoitsijankin hymyilemään parissa kuvassa. Sitä huomaa miten vähän Limpustakaan on nykyään kuvia, kun taas hänen ollessaan pieni saatoin ottaa päivittäin kymmeniä onnistuneita kuvia, joita kehitin ''paperivalokuviksi''. Toista se on nyt kun Limppu joko irvistelee, peittää naaman tai heiluu niin paljon kuvissa ettei ne onnistu. Joten täytyy iloita näistä muutamista kuvista, joita saan hänestä ikuistettua.

Tammikuun kohdalla kalenteri alkaa täyttyä kamalalla vauhdilla, isolta osalta siksi, että raskaudessa ollaan jo niin pitkällä, että käynnit lisääntyy. Tiedossa on siis neuvoloita, sairaalassa käyntiä, vaunujen ostoa ja hakua, meidän kaksplussalaisten oma tapaaminen, jota muuten odotan niin innolla, ja kirjoittelen siitä vielä myöhemmin lisää :)! Ja helmikuukin lähenee vauhdilla, joten Limpun synttäreitäkin täytyy alkaa suunnitella hyvissä ajoin. Toisaalta tämä, että on paljon menoa on virkistävää, tämän kotona olon rinnalle, ja ihana päästä ihmisten ilmoille, kun suurin osa arjesta menee vaan täällä kotosalla ja lähipiirissä ulkoillen.

Miten teillä, täyttyykö kalenteri alkuvuodesta menoista? Ja miten te muut raskaana olevat jaksatte touhuilla loppuraskaudessa?

<3: Laura
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature