Joululahjaostoksilla

Tänään päästiin Nicen töiden jälkeen kahdestaan kiertelemään kauppoja. Mikään muu päivä ei meille oikeastaan olis käynyt, koska meidän oli saatava Liam hoitoon,  että voidaan ostaa hänelle salassa lahjat. Oltiin jo aika pitkälle mietitty valmiiksi,  mitä hänelle hankitaan tänä vuonna, niin ei jouduttu jäädä asustelemaan kauppoihin, mikä oli superhyvä, koska sama inha "taju lähtee"-vaiva on tullut mun riesaks tässäkin raskaudessa, mikä oli Liaminkin odotusaikana. Kohtauksen yleensä aiheuttaa kuumat kaupat ja pitkät kassajonot, jossa joutuu seisoskelemaan pitkiä aikoja.

Tänä vuonna ekaan kertaan Liam taitaa ymmärtää vähän enemmän joulupukin, tonttujen ja lahjojen päälle jotain. Kun oon kysynyt, että mitähän pukki hänelle tuo, on vastaus, että "karkkia", toinen raukka kun ei osaa ajatella, että pukki vois tuoda ihan uusia hienoja lelujakin. Viime vuonna ja sitä edellisenä laitettiin lahjat kuusen alle ja sanottiin, että pukki toi ne sinne kun oltiin poissa, eikä Liam oo osannut kun ihmetellä uusia kivoja leluja, mutta tänä vuonna meille tulee ihan oikea pukki tuomaan lahjat. Liam on varmasti ihan kauhuissaan joulupukista, mutta se ei haittaa, koska saa olla turvassa äidin tai papan sylissä ja itkin mäkin pienenä ihan paniikissa joulupukkia, muttei se aiheuttanut mitään traumoja, koska saihan pukilta kuitenkin ne eniten toivomat lelut joululahjaksi.

Liam saa multa ja Niceltä yhteensä neljä lahjaa, kaikki sellaisia, joita oon nähnyt Liamin eniten ihailevan kaupassa ja voi olla, että käyn vielä myöhemmin hakemassa ainakin yhden pehmeän paketin mukaan, kun haen pari muutakin puuttuvaa lahjaa.

Mä odotan jo niin kovin jouluaattoa! Sitä joulun lämmintä tunnelmaan ja iloa. Sitä kun kadut on ihan hiljaisia, kun me huristellaan mummolla käymään. Jouluaamun piirettyjä, kutkuttavaa odotusta, milloin joulupukki tulee ja toisten iloisia ilmeitä, kun paketeista paljastuu ihania juttuja. On se joulu vaan niin parasta aikaa! Ja seuraava päivä pyhitetään jouluelokuville, yövaatteille ja jouluruualle.

Ostettiin myös ekaa kertaa päiväkodin tädeille lahjat. Viime vuonna en oikeen tajunnut mitään hankkia ja joulujuhlakin oli vähän sellainen, ettei tätejä kerennyt näkemään, niin korvataan se tänä vuonna ja Liam saa antaa ihanille hoitotädeilleen joululahjat :)

Oottekos te jo hankkineet joululahjoja? Ja tuleeko teille pukki käymään?

2 kommenttia on "Joululahjaostoksilla"
  1. Jouluostosten tekeminen on kyllä niin hauskaa, varsinkin jos tietää täsmälleen, mitä ostaa toiselle! Ja se paketoiminen vasta hauskaa on, vaikka toisaalta ärsyttävääkin, niin siitä tulee kiva joulufiilis! :)
    ~ http://hemulisway.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Se on totta, lahjaostosten tekeminen on ihanaa kun tietää mistä toinen pitää ja osaa yllättää :)

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature