Puoliväli & Sunnuntai 021114

Eilen tuli täyteen kaksikymmentä raskausviikkoa, ja se tarkoittaa sitä, että nyt ollaan puolivälissä. 20 viikkoja jäljellä laskettuun aikaan. IIK! Eihän me olla hankittu yhtään mitään, ja asuntoasiakin junnaa paikoillaan. Keskiviikkona on rakenneulta, ja mua jännittää aivan sairaasti. Ei sen takia, että kumpaa sukupuolta tämä masutyyppi on, vaan sen, että onko siellä kaikki varmasti hyvin. En varmaan saa sitä edeltävän yönä unta, enkä samana päivänä henkeä, eli aivan samoin miten kävi ennen NP-ultraa. Onneksi mulla on aika jo aamusta, niin ei tarvi odotella malttamattomana koko päivää.
Seuraava neuvola on vasta parin viikon päästä, mutta silloin muistaakseni saan tarvittavat laput kelaan äitiysavustusta ja tulevaa äitiyspäivärahahakemusta varten - saan siis raskaustodistustuksen, joka ehkä myös vauhdittaisi asunnon saamista, kun päästään jonossa eteenpäin.

Raskausoireet pysyttelevät edelleen poissa. Ei siis niin mitään muita tuntemuksia, kuin ajoittain koveneva vatsa, kentien harjoitussupistuksia? Niitä mulla alkoi olemaan Limpunkin odotusaikana puolesta välistä asti. Mutta mitään muuta ei ole, ei nälän tunnetta, ei närästyksiä enää, ei pahoinvointia, ja issias + liitoskivut ovat vähentyneet huomattavasti. Huomaan kuitenkin olevani herkemmällä tuulella mitä aiemmin. Saatan siis suttua ihan pienistä asioista, mutta myös loukkaantua ihan olemattomista jutuista tai ajatella liikaa asioita, joista herkistyn.
Eli täällä voidaan kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan hyvin.

Tänään ollaan vaihdettu meidän sänky takasin makuuhuoneeseen, koska Limppu kömpii joka yö meidän väliin, ja leikkii suurimmaksi osaksi olohuoneessa, ettei nähty mitään järkeä pitää makuuhuonetta tyhjillään ja olohuonetta täynnä huonekaluja ja ihmisiä. Ainakin nyt tuntuu ja näyttää hyvältä, mutta se kolmio on pakko saada ennen kuin tämä pikkukakkonen tupsahtaa maailmaan, koska ei saada mitenkään päin pinnasänkyä mahtumaan meidän makuuhuoneeseen.

Myöhemmin iltapäivällä ollaan menossa Limpun kaverin synttäreille. Lapset on tainneet nähdä viimeksi Limpun synttäreillä, eli yhdeksän kuukautta sitten. Käytiin perjantaina ostamassa lahja, ja kun sain sen paketoitua valmiiksi, loukkaantui Limppu ihan kauheesti, kun ei saanut antaa lahjaa Nicelle, koska he on päiväkodissa tehneet isänpäivälahjoja ja puhuneet lahjan antamisesta isälle, niin Limppu tais vähän sekoittaa nää jutut. Lupasin kyllä, että mennään tulevalla viikolla kattomaan isänpäivälahjaa, ja Limppu saa auttaa valitsemaan lahjan, paketoida sen mun kanssa ja tietty ensi sunnnuntaina antaa sen Nicelle.Tilasin tänään aamulla itselleni joululahjan etukäteen! Arvaatteko mikä se on? Voin antaa vihjeitä; se on pieni, musta, kuuluu osana mun harrastukseeni ja oon tästä aivan pähkinöinä!

Ihanaa sunnunaita kaikille!
14 kommenttia on "Puoliväli & Sunnuntai 021114"
 1. aww Limppu ja masu <3 ja oisko objektiivi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Laura! Tilasitko sen 50mm?

   Poista
  2. Jooo! En malttais odottaa että se saapuu! Mullahan oli 50mm objektiivi talvella 2011, mutta se meni rikki alle kuukauden mulla oltuaan ;S enkä vielä raskinu ostaa tilalle uutta ennenku nyt :D

   Poista
 2. Vähä kiva et teillä on rakenneultra jo, itellä vasta 17pvä 😑 olo on niin malttamaton! Tahtoisin jo synnyttämään! 😁mekää ei olla vielä hommattu mitään vauvaa varten, ku suurin osa Melinan jutuistaki on säästössä. Mitäs Limppu tuumaa tulevasta sisaruksesta? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon ollu ihan malttamaton, mutta parempihan se rakenneultra olla myöhempää ku liian aikasin että kaikki on kerennyt kehittyä vauvalla :) Limppu ei oikeen tuumaa mitään, koska ei oikeen tajuu koko hommaa :D osaa se vastaa että äitin masussa on vauva, mutta ei se sitä kyllä hiffaa että meille tosiaan tulee vauva, perheenjäsen ja limpusta isoveli :DD

   Poista
 3. Ompas sinun maha pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :) Mutta eihän näillä viikoilla vauvakaan oo kun vasta 21,5cm kokoinen :)

   Poista
 4. Hei :) Sinulla on mahtava blogi. Olen ollut lukijana jo jonkin aikaa, mutta tämä on ensimmäinen kommenttini. Olen pitänyt tosi paljon sisustus postauksistasi. Olisiko sinulla innostusta tehdä vielä sellainen tästä asunnosta? Onnellista odotus aikaa! Ja muutenkin kaikkea hyvää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihana kuulla että oot pitänyt mun sisustuspostauksista ja ehdottomasti tarkoitus olisi tehdä sellainen kunhan kerkeän kuvaamaan luonnonvalossa :)
   Ja kiitos, kaikkea ihanaa sulle myös <3

   Poista
 5. Sun masu on tosi ihana, etenki sisältö ;) ! Mulla oli kanssa pieni masu, se oli tosi helppoa kun ei päässy kasvaa isoks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 mulla ei Limpun odotusaikaan ollut myöskään näillä viikoilla eikä vielä hetkeen iso maha, se alkoi kasvaa kunnolla vasta viimeisten 8 viikon aikana :)

   Poista
 6. Ihanaa seurata sun raskautta, oman vauvakuumeen ohella ;) Meinaatko ottaa äitiyspakkauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii ;)
   En meinannu ottaa tälläkertaa äitiyspakkausta, tuossa sivussa näkyykin luetuimmissa postauksissa vähän aiheesta lisää :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature