Maman talvivaatetus

Nyt vihdoin minunkin talvivaatetus tälle talvelle on valmis. Luulin, tai oletin itseni tuntien, että joutuisin vielä tammikuussa, talvipakkasilla jäätymään ohkaisessa syystakissa ja converseissa, koska en vain ole saanut aikaseksi ostaa, tai raaskinut tuhlata itseeni uusia talvikamppeita. Yllätin ihan itseni ja nyt on takki, sekä kengät hankittu. En tiedä mitään niin inhottavaa, kun jäätyä pihalla. Uusien ja kivojen talvivaatteiden ansiosta on ihanaa ulkoilla, kun ei ole kylmä ja kauniin ulkonäön takia ei tarvitse tuntea itseään ihan #verkkarimutsispurguksi.


Takki on Cubuksesta ja värivahtoehtoja oli musta, valkoinen, kahden erisävyistä sinistä, punainen ja beige. Itse valitsin tutun ja turvallisen mustan, jonka kanssa voi sitten asusteissa leikitellä väreillä. Viime talven parkani oli tumman sininen, ja minua ärsytti, että värikkäiden housujen kanssa koko asu tuntui ja näytti omaan, kun mustan kanssa sopii kaikki.
Kengät ovat Ellokselta. Ne muistuttavat viimevuotisia kenkiäni kovasti, mutta näissä on enemmän kivoja yksityiskohtia, kuten karvareuna ja tikatut saumat.

Talvivaatetuksestani tosin puuttuu vielä uusi pipo ja ja kaulahuivi, mutta ostan ne sitten, kun ulkona ei pärjää enää ilman pipoa. Tarvitsisin vielä märemmille keleille kumisaappaat, mutta kyllä mä kerkeän vielä ennen kunnon loskakelejä.

Onko teillä talvikamppeet jo hankittu?
8 kommenttia on "Maman talvivaatetus"
 1. Hei noi kengät on aivan ihanat ja lämpöisen näköiset!♥ Mitä noilla mahto olla hintaa? :)

  ♥: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 49€ :) ja tuntuu kyllä tosi lämpösiltä! pitäis vielä saada suihkutettuu sitä suoja ainetta niihin niin pysyvät hyvinä :)

   Poista
 2. Ihanat kengät! Mä en tiiä mistä ostaisin takin joka mahtuu tän mahan päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mäki toivon että tää takki menee koko talven mun mahan kanssa kiinni, ja uskon kyllä että menee kun tilaa on takissa vielä paljon :)

   Poista
 3. Sofialla on talvikamppeet hommattuna, mutta mutsilla ei! :D Iskee jo ihan paniikki ja epätoivo, kun en mistään tunnu löytävän täydellisiä kenkiä ja täydellistä takkia. Mutta tuo cubuksen takki näyttää hyvältä, pitää käydä liikkeessä kurkkaamassa seuraavalla Lahti -reissulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan, toi takki on täydellinen♡♡ mulleki meinas iskee paniikki ku alko tulee kylmät ilmat ja mun viimevuotisesta takista oli menny vetskari rikki niin ei ollut kin syystakkeja, niissä sitten palelin :DDD

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature