Halloween '14

varoitus; kuvaspämmi

Tänään kokoonnuttiin taas meidän mahtavalla mammaporukalla juhlistamaan Halloweeniä. Viime vuonna juhlittiin Jemmin luona, nyt Iinan kotona, ja voih, asuntokuume vaan kasvaa, kun näkee näin ihania koteja!
 Tällä kerralla mentiin nyyttärimeiningillä, oli suolasta piirakkaa, silmämunajuusokakkua, pastejoita, dippivihanneksia, coktailtikkuja, keksejä, kinderpiirakkaa, muffinsseja, you name it!Mun vastuulla oli dippivihannekset, koska en ole oikein mikään mestarilepuri.
Juhlat olivat aivan ihanat ja onnistuneet, lapsilla oli hauskaa ja äidit nauttivat. Oonko mä jo kertonut tarpeeksi monta kertaa, kuinka onnellinen oon siitä, että Sofia ja Veera päättivät eräs kevät järkätä tapaamisen, ja sain mahdollisuuden tutustua näihin ihaniin mameihin? Meidän porukka on kasvanut alkuperäisestä kooonpanostaan parilla ihanalla äidillä, jotka tapasin viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa, mutta tuntuu, kuin oltisiin tunnettu näiden kaikkien kanssa aina! Samanhenkisiä ÄITIkavereita on oikeasti yllättävän vaikea löytää, siksi olenkin niin kiitollinen, että sain nämä upeat naiset mun elämään <3

Kiitos; Karoliina, Sofia, Veera, Iina, Essi, Klara, Julia, Demi ja Jenina +lapset <3 Limppu, Viima ja Edi


10 kommenttia on "Halloween '14"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature